CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Stolařství. Zakázková výroba: -interiéry, interiérový nábytek -kanceláře, kancelářský nábytek: -vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, bary -vestavěné skříně -atypický nábytek: -materiál - dýha, masiv, lamino.

Maloobchod, prodej: - polyesterové fólie pro potisk v laserových tiskárnách - samolepící fólie. Výroba: - štítky.

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Kovoobrábění, kovovýroba. Specializací společnosti je třískové obrábění kovů frézováním a soustružením na CNC strojích. S přibývajícími požadavky trhu byla činnost rozšířena o válcování závitů, broušení a svařování kovů. Provozovna Studénka: - Matiční 8, 742 13 Studénka, - tel.: 556413333 - freso.studenkafresocomp.cz.

Maloobchod, prodej: -bytového i kancelářského nábytku: -pokojové stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský -ložnice -kuchyňské linky -rozkládací křesla. Možnost zakázkové výroby.

Maloobchod, servis: -malá zemědělská technika.

Montáže technologických celků pro průmyslové podniky, automatizovaných systémů, regulovaných pohonů, měřicí a regulační techniky. Repase obráběcích strojů. Výroba rozvaděčů. Elektromontážní práce.

Prodej: -prodej a koupě nových i použitých dřevoobráběcích strojů. -poradenská činnost -opravy a renovace strojů -internetový bazar strojů - online inzerce.

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Poradenství v oblasti elektroerozivního hloubení, řezání, strojního obrábění. Dodávky upínacích systémů EROWA, spotřebního EDM materiálu, podavačů, svěráků.

Údražba zahrad, trávníků a prodej zahradní techniky.

Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Dodávky obalových materiálů. Komplexní služby a poradenství v oblasti balení zboží. Velkoobchod s obaly, zajištění výroby obalů. Sortiment obalů od tenkých potravinářských, po obaly pro použití v průmyslu: - pytle - tašky - sáčky - fólie - plachty.

Stavby: -anténní stožáry -ocelové konstrukce.

Systémový a servisní partner firem DANFOSS, SIEMENS, HACH-LANGE. Projekce, dodávky, montáž, servis: -regulované střídavé elektrické pohony -měření průtoku kapalin, plynů a spotřeby tepla -měření a regulace obsahu kyslíku -řízení technologických procesů.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.

Prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - upínací ložiska - ložisková tělesa - ložisková pouzdra - stahováky.

Prodej hutní techniky. Dovoz svařovacích linek a zařízení.

Výroba: -navrhujeme, vyrábíme a dodáváme konstrukce pro distribuční rozvod elektrické energie VN a NN: -konstrukce pro stožárové trafostanice do 630 kVA -konstrukce pro kabelové svody VN a NN -konstrukce pro svislé spínací prvky VN -konstrukce pro dodatečné montáže trafostanic kabelových svodů, svislých spínacích prvků a ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Počítače, prodej: - software - pro zemědělství, geodety, ekonomika, zdravotnictví, jednoduché účetnictví - hardware a příslušenství. Tvorba a prodej: - programové vybavení. Tvorba: - programy na zakázku. Školení na PC: - MS Windows 95 - MS Word 97 - MS Excel 97 - MS Outlook 97.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.