CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka: -monitorovací systémy teploty, relativní vlhkosti. -tepelná čerpadla, zastoupení zn. SOFATH.

Dodáváme armatury, ventily, průmyslové armatury, šoupátka, kulové ventily, klapky, filtry, odvaděče kondenzátu, kompenzátory, průhledítka, regulátory tlaku, redukční ventily, čerpadla, senzory a analyzátory pro farmacii, chemii, energetiku a potravinářství.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Oprava, servis: - pekařské stroje - děličky těsta Prodej: - spojovací materiál

Prodej, dodávka, maloobchod, servis, opravy zemědělská technika, zahradní technika. -motorové pily, pila -štípačky krbového dřeva -křovinořezy -sekačky -postřikovače -náhradní díly a příslušenství -oleje, lišty, řetězy a jiné. Broušení řetězů na počkání.

OK 1 - spotřební zboží - maloobchod - průmyslové a spotřební zboží - domácí potřeby - hračky - sportovní potřeby - textil - sklo - porcelán - elektrotechnika - různé bytové doplňky - šicí stroje TOYOTA

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Dodávky a prodej strojů a nářadí a potřeb na úpravu travnatých sportovních ploch: - sekačky a lajnovačky na fotbalové trávníky - hnojiva - rozmetadla hnojiv - ruční nářadí. Poradenství při údržbě a výstavbě fotbalových hřišť.

Projekty požárních sprinklerů (SHZ). Pro sklady, administrativní budovy, garáže, obchodní centra. Projekty hašení pěnou.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Výroba, montáž a prodej: -vzduchotechnická zařízení -potrubní a atypické vzduchotechnické prvky -filtrační boxy, lapače jisker, lapače nečistot Prodej a dodávka filtrů (kapsové, patronové, deskové…). Záruční i pozáruční servis, revize protipožárních klapek. Výroba klempířských prvků. Školení obsluhy vzduchotechnických zařízení.

Pobočka. Autorizovaný prodej, oprava, leasing, prodej, autoservis, autoopravna: - nákladní, užitkové automobily AVIA - asistenční služba na vozidla AVIA, - příprava vozů na technickou kontrolu - měření emisí nákladních, osobních vozidel - motocykly BABETA, KORADO - převodovky AVIA, KAROSA, LIAZ - náhradní díly, autodíly na ...

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - obývací pokoje - kancelářský nábytek - skříně na míru dle přání zákazníka. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Velkoobchod, prodej: - drogerie - úklidové pomůcky

Konstrukční a technická kancelář: - projekce konstrukcí ocelových hal - zpracování výrobní dokumentace - dokumentace pro průmyslové lávky, schodiště, potrubní systémy - inženýrské poradenství.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Služby, prodej: -renovace tonerů -tiskárny.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Výroba, služby: -kovovýroba, kovářské práce -klasické i umělecké kovářství -umělecko-kovářská výroba -stavební zámečnictví -umělecké zámečnictví -kovové brány, ploty, oplocení, mříže -posuvné, samonosné brány -zábradlí a schody- venkovní, vnitřní, točité -bezpečnostní zábradlí -požární žebříky -terasy a pergoly-kovové ...