CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, prodej stavební nářadí: -metry, pásma, tužky, posuvky, úhelníky, vodováhy, latě -nože, čepelky -kleště, nůžky, gola sady, klíče, šroubováky, imbusové klíče -kladiva, palice, sekery, sekáče, dláta, páčidla -vrtáky-HSS, vidiové, SHS, sady vrtáků -diamantové kotouče, kartáče, brousky, řezné a brusné kotouče -zámky, svěrky, ...

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Maloobchod: -zemědělská technika -pneumatiky a duše -náhradní díly.

Komplexní dodávky: - počítače a servery - notebooky - široký sortiment periferií - software, literatura - spotřební materiál - autorizovaný partner předních výrobců Telekomunikační technika : - pobočkové ústředny, faxy, GSM brány - mobilní telefony Kancelářská technika : - kopírky, vazba dokumentů - skartovací stroje - ...

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Dodávka materiálu, montážní práce, revize: - vodo - topo - plyn - tepelná čerpadla - solární kolektory.

Půjčovna, servis, prodej: - stavební technika - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - vibrační a hutnící technika - řezačky spár - bourací a vrtací technika.

Výrobní sortiment technologických zařízení pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl: - automatická plnicí a uzavírací zařízení pro kelímky - automatická plnicí a uzavírací zařízení pro tuby - poloautomatická plnicí a uzavírací zařízení - lineární plnicí a balicí stroje - vícenásobné plniče (např. jako ...

SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA A SERVIS SUPER CENY !!!! ("nové i použité zboží") -8, HI8, VHSC, SVHSC, VHS, SVHS, MINI-DV, DV, DIGITAL8, MICRO-MV. -CANON, SONY, PANASONIC, JVC, SAMSUNG, aj. Vše i na splátky. Oprava, servis: - veškeré značky a typy videokamer a videorekordérů. Nákup a prodej použitých kamer a příslušenství za ...

Autorizovaná distribuce výrobků firmy Rexair v České republice. Prodej, záruční a pozáruční servis čisticích přístrojů Rainbow.

Prodej, pronájem, leasing, provozování, záruční a pozáruční servis, autorizovaný servis: -kávovary SIEMENS a BOSCH -nové, repasované kávovary -nápojové automaty na kávu -espresso kávovary -prodejní automaty -výdejníky vody.

Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -lisování, válcování, tažení neželezných kovů -obráběčské, soustružnické, frézařské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí. Výrobky: -podúrovňové soustruhy -podúrovňový soustruh -jednoúčelové stroje -tvářecí stroje a zařízení ...

Eshop, velkoobchod železářství: - autopříslušenství - bazénové příslušenství - domácí potřeby - elektro - komínové, krbové náčiní - lepidla, tmeliy - malířské potřeby - pletiva, dráty.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Prodej: - elektrické spotřebiče - domácí spotřebiče - multifunkční trouby - vestavné spotřebiče - myčky - pračky - sporáky - sušičky.

Služby: -kovovýroba, montáže -soustružení na soustružnických automatech -CNC strojích -jemná mechanika -automobilový průmysl.

Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.

Společnost je pokračovatelem obchodních aktivit předchozího státního podniku. Organizační strukturaOTS Chladicí zařízení: - OTS Velkokuchyňská zařízení - OTS Čistírenská a prádelenská zařízení - OTS Skladování a logistika - OTS Servis. Chladicí zařízení: - chladiva - kompresory - kondenzační jednotky - potrubí, izolace a oleje ...

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Opravy, prodej: - automobily - motocykly - zahradní technika.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Pronájem vlastních kancelářských prostorů. Prodej: -kancelářská a výpočetní technika -komponenty, příslušenství -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku -software, počítačové hry* -papírenské zboží, kancelářské potřeby, tiskopisy. Služby: -reprografické -kopírování -laminování -výroba, tisk vizitek, pozvánek, oznámení ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.