CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Služby: prodej, servis, montáž -klimatizace -rekuperace -tepelná čerpadla -plnění autoklimatizace

Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické.

Truhlářství, zámečnictví, stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - atypické dveře, okna - schodiště, schody - kancelářský a koupelnový nábytek - kuchyňské linky - obývací, dětské, studentské pokoje - ložnice, pergoly., vrata.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Těžba zpracování výroba prodej: - kamenivo drcené - dlažba kamenná - žulové kostky bloky kvádry - žulové silniční krajníky - kámen žula kamenivo - žulové surové bloky. Výroba: - mobilní drtící a třídící zařízení pro úpravu kameniva a recyklovaného stavebního odpadu - stroje pro technickou úpravu kamene.

Technické služby: -správa a údržba místních komunikací, městské zeleně, dětských hřišť, čištění a zimní údržba komunikací, svoz odpadkových košů a kontejnerů -provoz, správa a údržba městských tržnic, veřejných WC, zastávek MHD a opravy a údržba dopravního značení ve městě.

Výroba, montáž, servis: -automatické meteorologické systémy a vybrané snímače -měřící systémy -srážkoměry -sluneční detektory.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Společnost Kancelářské stroje, s.r.o. se zaměřuje na poskytování informačních služeb.

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Obchodní zastoupení značek: -Klingspor, Flexovit, 3M, Napoleon - brusivo -Bosch, Dynabrade - nářadí -Wikus - pilové pásy -Bomar - pásové pily Sortiment prodeje: Brusivo : - role - brusné pásy - archy - výseky suchý zip - vulkánfíbrové kotouče - kotouče - lamelové - řezné - brusné ...

Prodej, e-shop: - elektromotory - elektrocentrály - čerpadla - nářadí

Opravy elektrické spotřebiče: -domácí elektrospotřebiče- automatické pračky, kuchyňské spotřebiče, vysavače, mikrovlnné trouby -ruční nářadí (Narex, Bosch) -elektrické motory do 15kW -transformátory, cívky, magnety .

Prodej, servis: - brusiva a brusných prostředků AUSTROTOOL, spol. s r.o. Chata Golf pobočka Lipno nad Vltavou-Slupečná www.lipno-chatagolf.cz Nabídka týdenních pobytů v penzionu s celoročním provozem. Lipno nad Vltavou-Slupečná 86 382 78 +420 723 838 198

Prodej skladových a transportních systémů..

Kovoobrábění, soustružení: - soustružnické práce na poloautomatu SPRY 40 CNC (sériová výroba) - soustružení na hrotových soustruzích do max. průměru 250 mm, délky 750 mm - práce na revolverových soustruzích do max. průměru 25 mm

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Práce: -výškové -horolezecky -malířské, natěračské -pod vodou -v nedýchatelném prostředí. Pronájem: -vysokozdvižné plošiny -13 až 16 m.

Prodej, servis svářecí techniky. Výhradní zastoupení: -firma WELD-AID MIG svařování, centrální zásobování pro celou Evropu -firma HARRIS EURO-měkké a tvrdé pájení, stříbrné pájky -firma PROTECHNO - pájení Al, GASFLUX, -firma HARRIS CALORIFIC -autogenní svařování a dělení materiálů - ruční i strojní, PB, ACE, APPACHI ...