CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Nabízíme program zpracovávající mzdy a ostatní ekonomické programy, služby v oblasti výpočetní techniky, dodávky HW a SW, identifikační systémy. Zpracování účetnictví, prodej, opravy a rekonstrukce počítačů.

Servis, prodej, instalace: -telekomunikační technika -kancelářská technika -kopírovací technika.

zámečnictví, nástrojářství, kovoobráběčství kontakt: Ing. Vladimír Böhm, Libor Kulda, Karel Zetka

Měření a regulace v petrochemii a teplárenství. Sběr dat, řízení výroby a programování software na řízení dat. Přenosy dat na teplárny.

Prodej, maloobchod, servis -libovolné sestavy PC -příslušenství -software -výpočetní technika

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -tiskárny -sítě -příslušenství -mobilní telefony

Prodej, pronájem a servis: -kopírovací, kancelářská i prezentační technika.

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...

Výroba, velkoobchod: -domovní ventilátory, -průmyslové ventily, -mřížky a zakončení, -ventilační SYSTÉM, -ventilační trubky, -svítidla, -boxy - kufry, -elektromateriál.

Prodej, opravy a servis: - stavební stroje CAT JCB VOLVO - originální náhradní díly CAT JCB VOLVO - pístnice půjčovna: - stroje CAT 428D (svahovací lžíce teleskopické) - CAT 302.5 (svahové lžíce, 300mm)

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

Předmět činnosti: Kompletní instalace topných systému a rozvodů vody, ventilace, rekuperace, vzduchotechnika: -plošné topení/ chlazení REHAU, -tepelná čerpadla REHAU, - rozvody vody a topení RAUTITAN, - WPC terassový systém RELAZZO, - zahradní hadice REHAU. Projekty, poradenství, realizace. Komplexní záruky na dílo 10 let. Maloobchod - Velkoobchod ...

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Nábytek, interiéry, exteriéry. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - bytové doplňky - vestavěné skříně - sektorový nábytek - regály - vybavení prodejen - zahradní nábytek - ploty - květináče - pergoly - paravany. Prodejna: Dukelského 632 504 01 Nový Bydžov Tel.: 736 539 813 Tel.: 605 143 343

Projektová činnost v investiční výstavbě a komplexní služby v oblasti technického zabezpečení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - ohřev užitkové vody - ekologické technologie.

Dodávka, montáž, revize: -vodoměry.

Výroba, prodej, repase, výkup, oprava, zámečnictví, kovovýroba: - pekařské stroje: - výroba, generální opravy, repase - rohlíkovače, děličky těst, čističky plechů - tel.:605981386 - pekařské stroje - obráběcí a tvářecí stroje: - výkup, oprava, prodej - soustruhy, karusely, frézky, brusky, vrtačky, vyvrtávačky, stroje na ...

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Opravy a servis: -chladničky -mrazničky (tuzemské i zahraniční) Záruční a pozáruční servis.

Prodej a servis: -mobilní telefony -počítačové sestavy -internet.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Prodej, maloobchod: -traktory -zemědělské stroje -zahradní mechanizace -ruční elektrické nářadí -soustružnické nářadí -náhradní díly -ložiska Gufera -klínové řemeny -pomůcky pro svařování -elektrody ESSAB -vrtáky do betonu a zdiva -sekáče -vrtáky do skla, keramiky a dřeva -kompletní kazety vrtáků -kompletní ...

Maloobchod, prodej: - oční optika - brýle, obroučky - doplňky - sluneční brýle.