CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Prodej, servis, půjčovna, poradenství: -čistící a úklidové stroje -mycí a čistící prostředky -hygienické potřeby a systémy -sanitační a dezinfekční prostředky.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Prodej, servis: - výpočetní technika - náplně do tiskáren.

CNC soustružení a kovoobrábění. Výroba a ostření speciálních nástrojů. Prodej nástrojů pro: -závitování -frézování -vrtání -broušení -VBD -upínací nářadí.

Velkoobchod s průmyslovými mazivy - kontakt: Zuzana Schrötterová, Miloš Schrötter

Autorizovaný distributor společnosti Jablotron. Velkoobchod, maloobchod, montáže, servis: - elektronické systémy pro zabezpečení objektů, automobilů a prvky automatizační techniky. Pobočka: -Svobody 1680 530 02 Pardubice tel.: 466535423.

Prodej, servis: -sterilizační technika -mycí automaty -testy sterilizace.

Výroba: - formy - nástroje - CNC frézování v 3D.

Montáže, servis, prodej: - telekomunikační zařízení - telefonní ústředny - telekomunikační a počítačové sítě - počítače a jejich příslušenství - společné televizní antény - elektromontáže - revize elektro NN, revize spotřebičů Stavební práce: - inženýrské sítě - základy a základové desky - zemní práce JCB3CX, T815, V3S - ...

Montáž bezpečnostních systémů.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací materiály - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a náhradní díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí a rozvody.

Návrh, dodávka, instalace, oprava, servis: - klimatizační jednotky - klimatizace - vzduchotechnika.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Prodej obalového materiálu.

Výroba: -zámečnické práce.

Prodej: -kované polotovary -profesionální elektronářadí -brusné materiály -dráty k pájení

Stavební činnost: -Novostavby domů -Rekonstrukce domů -Omítky -Podlahy -Obkladačské práce Inženýrská činnost: -Stavební dozor -Měření tepelných ztrát budov -Měření vlhkosti zdiva -Měření radonu Projekční činnost ve stavebnictví.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...