CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Společnost LIPO LASER s.r.o. je výhradním dovozcem komerčních kosmetických přístrojů pro Českou republiku a Slovensko, a dodává přístroje i do dalších zemí EU. Zaměřuje se zejména na nejmodernější technologie určené k cílenému odbourávání tělesného tuku. Díky dlouholetému výzkumu a tvůrčí práci předních vědců působících v oblasti kosmetických ...

Oprava: - vstřikovací čerpadla. Seřizování: - vstřikovací motory.

Prodej, opravy, servis: - nové i použité kompresory.

Čištění: -koberce Pronájem, půjčovna: -úklidové stroje

Výroba, prodej: - obalový materiál - obaly (materiál PE) - sáčky, pytle, tašky, obaly (na potraviny, textil, odpad).

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektrická zařízení - detektory pohybu a přítomnosti, detektory kouře a zaplavení, kvality vzduchu atd. - klasická domovní elekroinstalace (zásuvky, vypínače, TV-R-SAT a DATA rozvody) - audio a videotelefony atd. Služba: - měření a regulace (MAR). Výroba, montáž: - ...

Prodej, servis: -zdravotnická technika, zařízení -rentgen -zubní vrtačky -EKG* -sterilizátory -ordinační nábytek -spotřební materiál -vybavení zubních laboratoří.

Obchod s nářadím. Prodej elektrického i brusného nářadí, nástrojů a měřící techniky.

Výroba: -umělecká kovárna -kovářství -kovovýroba.

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

Prodej, distribuce, dodávka autobusy: -kompletní služby v oblasti autobusů a nákladních vozů -městský autobus -meziměstský autobus -zájezdový, dálkový autobus -na zemní plyn -prodej a výroba utahováků kolových šroubů pro nákladní vozidla.. Servis, oprava: -nákladní vozidla -autobus -karoserie. -likvidace ...

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

OLDHAM - Detekce plynů Měření emisí. Prodej, půjčovna, montáž, servis, opravy, instalace, kalibrace: -přístroje značky OLDHAM: -detektory plynů hořlavých, toxických a kyslíku -přenosné kapesní detektory -multidetektory plynů -stabilní detekční systémy -monitorovací zařízení pracovního a životního ...

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Prodej a servis: -prodejní automaty-lahvové, nápojové, cigaretové, cukrovinkové, hygienické. -výdejní automaty - toolboxy -třidičky a počítačky mincí. Zastoupení firmy NESTLÉ: -distribuce instantních ingrediencí. Kovovýroba: -pískování-povrchová úprava nerez materiálů -tváření a střihání -svařování i nerez.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

Příprava a výstavba zabezpečených prostor počítačových sálů, prostředí hardwaru či datových úložišť pro zajištění fyzické ochrany..

Výběr z našeho sortimentu: - snímače tlaku, teploty, vlhkosti, hladiny, plynu - termostaty prostorové, protimrazové, kapilárové - manostaty vlnovcové, membránové - převodníky, detektory úniku plynu, zobrazovače..

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Realizujeme technologie v oblasti dopravní telematiky, logistika, vysokorychlostní vážení-WIM, stacionární vážící stanice, ASD ap. technologie. V oblasti „doprava v klidu“ realizujeme automatické parkovací systémy APS-automatizovaná garáž, parkovací domy, věže a jiné technologie parkingů a zakladačů.