CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Prodej, dodávka: -solární technika.. Realizace: -izolace foliemi PVC a PE: -střechy, jezírka, bazény, skládky TKO, jímky -solární kolektory -zateplovací systémy. Konstrukce a zajištění výroby: -jednoúčelové, speciální stroje a zařízení na úrovni patentů -alternativní energetika.

Výroba, prodej, poradenství: -kondenzační sušičky na řezivo -odvlhčovače a přístroje na udžení vlhkosti -ventilátory -regulační jednotky do sušáren řeziva -přídavná zařízení k sušárnám řeziva -vlhkoměry dřeva a stavebních materiálů -systémy pro sušení prádla -sušení řeziva ve vlastní kondenzační sušárně. Půjčování odvlhčovačů.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Pneumatické prvky pro průmyslovou automatizaci. Montáž, dodávka: - mechanické rozvaděče - pneumaticky a elektricky ovládané rozvaděče - pneumatické ventily, ventilové terminály, jednotky úpravy vzduchu, válce, manipulátory, šroubení a hadice. Poradenství, školení a servis.

Práce: - potrubářské - zámečnické - instalatérské - topenářské.

Pilové pásy WIKUS, PILOUS, BOMAR pásové pily na kov, vázací prostředky, chladící kapaliny, brusivo! Vše v nejkratších termínech za nejnižší ceny!

Pronájem: - pracovní plošiny.

Služby: - rekonstrukce, stavby nové výtahy.

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...

Svařování konstrukční oceli, nerezové oceli, hliníku a slitin, Plzeň. Sváření metodou TIG 141, MIG 135, MMA 111…

Regionální distributor. Servisní a prodejní pobočka. Univerzální čistící přístroje Rainbow.

Prodej, montáž: -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -docházkové systémy.

Strojírenská činnost: - zámečnictví - kovoobrábění. Výroba, montáž, oprava, rekonstrukce: - vyhrazená tlaková zařízení. Řemeslo: - vrtař - frézař - horizontrář - zámečník.

Dřívější název SPECTRUM GALVANIZOVNA. Galvanizovna. Práce: - povrchové úpravy kovů, plastů - niklování, mědění, zinkování, chromování - žlutý, modrý, černý chromát - černění, lakování - vakuový pokov

Prodej a servis: -elektro nářadí -NAREX, PROTOOL, METABO. Služby v oblasti BOZP: -hasicí přístroje -protipožární zařízení -požární ochrana.

Výroba především zakázková: -folie LDPE, HDPE včetně čtyřbarevného tisku -pytle a sáčky LDPE, HDPE včetně tisku čtyř barev -individuální potisky flexotiskem PP, PET, PAP -LDPE regranulát, recyklace odpadu.

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas

Poradenství, konzultace, kompletní dodávka na klíč: -Topení, voda, plyn -Projektová dokumentace. Topení: -projekce, montáže a rekonstrukce: -uhlí, plyn, elektro, tepelná čerpadla, -podlahové vytápění, -ústřední a etážové vytápění -kotelny a výměníkové stanice. Měřící a regulační technika - MaR Voda Plyn

Návrh, realizace, údržba a servis: - kamerové systémy - satelitní a televizní technika.

Zámečnictví. Zámkařství: - prodej, servis, montáže zámků, bezpečnostních kování, bezpečnostních závor - systémy generálního klíče - společné uzávěry - speciální zakázky - atypické rozměry vložek ve všech bezpečnostních třídách - výroba klíčů, autoklíčů včetně čipových.

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.