CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Maloobchod, prodej: -originální a dovozové autodíly -autopříslušenství -autokosmetika -akumulátory -oleje -maziva. Půjčovna: -střešní boxy -příčníky -střešní nosiče.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Výroba: -nábytek na zakázku -vybavení bytů, rodinných domků i kanceláří -schodiště, kuchyně, ložnice, obývací stěny, skříně.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -kamerové a propouštěcí systémy -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -telefonní ústředny.

Projekce, zakládání, údržba, práce: -okrasných zahrad. -trávníků. -řez ovocných stromů, keřů. -stříhání vinné révy. -kácení, stromů. -průklest, pokos pozemků. -koupací jezírka. -závlahové systémy -bazény.

Výroba, prodej: - dřevěné palety - obaly.

Maloobchod, prodej, leasing, autorizovaný servis MINOLTA, KONICA, BROTHER: -analogové kopírovací stroje -tiskárny, faxy -veškerý spotřební materiál -záruční a pozáruční servis.

Služby: -návrhy zahrad -realizace zahrad -úpravy zahrad -udržba zahrad -automatické závlahové systémy.

Práce: -jeřábnické. -autojeřáb T-815 AD 20T -stavební práce -montáže hal -montáže střešních konstrukcí -doprava těžkého materiálu.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Prodej, montáž, servis: - velkokuchyňské celky, varná technika - nerezové a smaltované nádobí - barmanské potřeby - gastronomické zařízení - vybavení kuchyní, restaurací, jídelen, hotelů, škol - pronájem gastro zařízení.

Měniče rychlosti, pohony, převodovky, projektování, znalectví. Projekce, konstrukce, výroba, obchod, servis: -strojní zařízení -mechanické převodovky s ozubenými koly se zaměřením na -těžební průmysl a dopravu materiálu -pohony v cementárnách -energetiku -gumárenský průmysl -všeobecné strojírenství -standartní ...

Prodej, maloobchod, půjčovna: - elektronářadí, ruční nářadí: - BOSCH, FESTO, METABO - svařovací technika - dřevoobráběcí, kovoobráběcí stroje - brousící, řezací technika Prodejny: - Česká Lípa, Hrnčířská 772, tel.:487823177, - Stružnice u České Lípy, Stružnice 109, tel.:487856405

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

OPTIK OTAVA Dioptrické brýle : - Hugo Boss - Mexx - Emporio Armani - Chanel - Gianfranco Ferré - Davidoff - Jaguar - Joop! ...a další Sluneční brýle : - Ray Ben - Polariod - Exess ...a další Kontaktní čočky - Coopervision - Actifresh 400 - Frequency 55 - Frequency aspheric - Frequency xcel toric - ...

Automatizace výrobních procesů. Výroba a servis jednoúčelový strojů a speciálních zařízení. Návrh a výroba: - software pro PC - databázové aplikace na míru - aplikace pro intranet / internet. Sběr a archivace dat, vizualizace technologických procesů. Měření a regulace. Doplnění výrobní technologie o systémy strojního vidění pro kontrolu ...

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Bezpečnostní agentura SOS Služby : - bezpečnostní agentura - ochrana objektů a osob - montáž bez. zařízení, objektů, automobilů - doprovody při finančních zásilkách Revize : - ruční hasící přístroje - hydrantů

Kovovýroba - stavební zámečnictví - ploty - brány

Výroba: -zámečnické práce. Výroba skládacích přenosných grilů.

Montáž, rekonstrukce, modernizace, servis, oprava: -systémy měření a regulace (MaR) průmyslových zařízení. Prodej: -polovodičová spínací relé - SSR s příslušenstvím -výkonové polovodičové spínací jednotky -chladiče pro polovodiče s příslušenstvím -regulátory teploty PID, indikátory, limitní jednotky -čidla teploty -kompenzační ...

Restaurování kamene a jeho zpracování. Umělecké kovářství a zámečnictví. Sochařské práce.

Prodej, servis: - všechny typy pneumatik (osobní, nákladní, zemědělské). Prodej: - oleje, maziva OMW.