CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zemědělské stroje a zařízení Hrot - zabýváme se výrobou a servisem strojů pro sadaře - vyrábíme hydraulické hadice i na počkání - prodáváme zemědělské a lesnické stroje - zajišťujeme záruční i pozáruční servis strojů - provádíme zámečnické práce

Zemní práce. Výkopové práce, terénní úpravy, skrývky zeminy. Práce bouracím kladivem (rozrušování betonů, asfaltu a jiných stavebních konstrukcí). Doprava a přeprava materiálu. Nakládání materiálu. Úklid sněhu. Čištění vozovek a zametání ploch.

Ochrana proti požáru a výbuchu. EPS elektrická požární signalizace. Protipožární a protiexplosní zařízení.

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Prodej, servis, váhy: - počítací - dávkovací - laboratorní.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Firma ViDiS s.r.o. nabízí: Systémy pro zdravotnictví: - pracovní stanice PACS - radiodiagnostika - archivace.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Automatické laboratorní analyzátory SKALAR, vývoj, výroba, distribuce..

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Výroba, prodej, dovoz, instalace, servis: - měřící a zkušební technika pro strojírenský průmysl: - měřící přístroje, snímače a čidla různých oborů měření - zkušební, kalibrační a monitorovací systémy a zařízení - prostředky pro sběr a vyhodnocení dat z měřidel.

Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti průmyslové automatizace s využitím robotů.

Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.

Nákup a prodej: - svářecí materiály a příslušenství - svářecí technika - elektrody.

Poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Provádíme: - pozemní stavby - dopravní stavby a mosty - ocelové konstrukce - komunikace.

Výroba: - stroje a zařízení pro drátovenský a kabelový průmysl.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Dodávka, montáž: - technologické zařízení v průmyslu potravinářském a gumárenském.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Maloobchod, prodej: - stroje SCHWAMBORN pro podlahářské práce - rotační stroje - brusky, frézy, vibrační lišty - hladičky betonu - stavební stroje - brusivo - průmyslové vysavače. Půjčovna: - vibrační lišty - čistící kotouče.

Zahraniční zastoupení: -Wanzl SRN Velkoobchod, maloobchod: - vybavení prodejen - pokladní boxy - vstupní turnikety - regály - vybavení hotelů - displaye.