CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika.

Služby: -zakládání - realizace okrasných zahrad -návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně -návrhy a realizace závlahových systémů -zahradní a krajinná architektura.

Filtrační technika s.r.o. je inženýrská technologická firma, která se v rozhodující míře zaměřuje na návrhy a dodávky zařízení na čištění odpadního vzduchu.

Prodej, servis, oprava: - zahradní a lesní technika - farmářské, profesionální, hobby pily, - křovinořezy, vyžínače - rozbrušovačky - sekačky - zahradní traktory.

Výroba, prodej, servis: -indikátor kovů pro řezačky a dopravníky.

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Velkoobchod: -náhradní díly kolejových vozidel.

Prodej, servis: -zahradní technika -komunální technika -záruční a pozáruční servis -sekačky -křovinořezy -pily -plotostřihy -elektrocentrály -zahradní traktory -kultivátory -zádové a ruční postřikovače -čerpadla -prodej náhradních dílů -broušení řetězů.

Specialista: -požární technik -bezpečnostní technik BOZP. Služby: -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BZOP) -vypracování a kontrola dokumentace PO, BOZP -školení bezpečnosti práce a požární ochrany.

Půjčováni a prodej nářadí a stavební mechanizace. Prodej řezných a brusných kotoučů. Prodej řezných a brusných diamantových kotoučů.

Pískování a lakování práškovou barvou: -disky -rámy -kuchyňské předměty -jiné kovové předměty do velikosti 150x150x380 cm.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Velkoobchodní firma zabývající se dovozem výstroje armádních doplňků a všeho, co se týká armád Spojených Států Amerických, Velké Británie, Německa, Švýcarska, Francie, Belgie, Nizozemska, Itálie a jiných. Internetový obchod.

Služby: - odmaštění - vodný roztok ekologického odmašťovacího prostředku na bázi tenzidů a saponátů - fosfátování - železitý fosfát zvyšující přilnavost barvy a zlepšujicí odolnost POZOR! neposkytuje antikorozní ochranu, pouze zvyšuje přilnavost barvy k povrchu! - lakování - kovový materiál (hliník, železo, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika.

Prodej a servis: - elektronické registrační pokladny - pokladní systémy - obchodní a průmyslové váhy - doplňky k pokladnám i vahám spotřebního materiálu - zprostředkování úředního ověření vah.

Prodej, oprava, servis, poradenská činnost: - laboratorní technika - měřící technika - ověřování a kalibrace měřidelpH, vodivist, teplota, RH a dalších fyzikálních veličin - měření a regulace hodnot vod v průmyslových provozech úpravnách a čistírnách odpadních vod, dávkování chemikálií, bazénová technologie

Výroba, prodej, montáž a servis zabezpečovací techniky. Elektronické systémy: - elektrická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - systémy kontroly a řízení vstupu (ACC) - kamerové systémy (CCTV) - perimetrické systémy (obvodová elektronická ochrana pozemků) - místní rozhlas (MR). Mechanické ...

Představujeme Vám sdružení Gastro K+B, Bárta - Klatovský, které se zaměřuje především na: - opravy - montáže - prodej - servis velkokuchyňského zařízení pro restaurace, pizzerie, hotely, penziony, školní jídelny a stravovací provozy.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.