CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Praha kancelářský nábytek Prodej kancelářského nábytku Vybavení kancelářských interiérů Interiérové příčky a příslušenství. Sortiment: - kancelářský nábytek - sezení - kancelářské židle - pracovní židle - křesla - pohovky - sezení pro auditoria - kancelářské stoly - příčky - další doplňky - pracoviště - stolové ...

Výroba, prodej: -dřevoobráběcí nástroje -příslušenství -dřevařský průmysl -výrobci nábytku -kovovýroba. Sídlo - Brno

Prodej profesionální vlasové kosmetiky, kadeřnických potřeb a vlasových doplňků pro kadeřnické salóny i spotřebitele. Prodej značek :REVLON PROFESSIONAL, AMERICAN CREW, ECHOS LINE, GESTIL WONDER, NATIVE, OROFLUIDO, PARISIENNE, YOUNG, COTRIL, XTRO, XFLEX, MEDAVITA, EVOLUTION, VITALFARCO MAXIMA, TREND UP, DSM MON PLATIN.

Zastoupení, prodej. Zahrádnická technika, stroje a nářadí: -Mc Culloch: -pily -křovinořezy -vyžínače trávy -nůžky na živý plot -drtiče větví -vodní čerpadla -tlakové myčky -AquaVac: -domácí vysavače -stroje na čištění. -RAIN BIRD: -stříkací pistole -zahradní roztřikovače -trysky -MESTO ...

Prodej, oprava, servis, kontrola, plnění: - protipožární technika a vybavení - požární vodovody včetně příslušenství ALBECO, BOCIOLLONE - plnění tlakových lahví CO2 - vzduchové, tlakové zkoušky - bezpečnostní tabulky PERMALIGHT, HIO-LIC-HT - poradenská činnost - hasicí přístroje, hasicí technika REAL. Školení, montáž, servis, ...

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika Husqvarna

Výroba strojů pro tabákový a potravinářský průmysl. Orientace na výrobu jednodnoúčelových strojů a dílů přesného strojírenství, kusová výroba.

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Prodej, opravy, servis, sanitace: -výčepní technika -výčepní zařízení.

Zabýváme se vývojem, výrobou a servisem zdravotnické techniky. Specializujeme se na systém pro digitální záznam, analýzu a archivaci EEG/EP a polysomnografie.

Prodej, pronájem: -nápojové a prodejní automaty -zařízení na přípravu pitné vody.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -anténní nosiče

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Služby: -dodávka montáž tepelných čerpadel -vrtání studní, čerpací zkoušky -studniční šachty -ponorná čerpadla.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Zámečnictví a kovářství.

Chladírenská a klimatizační technika.

Půjčovna: -čistící stroje. Čištění: -koberce.

Povrchová úprava výrobků: -tryskání - odstranění nečistot, nátěrů -metalizace - žárové stříkání kovů -nátěrové aplikace - vysokotlaké stříkání, airless, štětkování, válečkování. Autodoprava.

Dodáváme: - plastové fekální jímky - vodoměrné šachty - plastové nádrže na vrty - septiky s biofiltrem - nádrže na užitkovou vodu ale i na pitnou - možnost dodání plastových skruží i na studny šachty.