CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - potravinářské stroje - hnětače pro pekárny.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej-gastronomické stroje pro profesionální gastronomii: -profesionální nerezové nádobí -prodej značky TESCOMA -fritézy, sporáky, chladící technika -roboty, hnětače, váhy, mikrovlnné trouby -chladící pulty, vitríny -výčepní zařízení, nerez nádobí, -doplňky, myčky skla a nádobí -grily, kávovary a ...

Fotoslužby pro všechny fotografující: -vyvolání negativů: -barevných, černobílých -diapozitivů -fotografie z negativů: -barevných, černobílých a diapozitivů -foto z digitálních médií do formátu 20x30 -velkoformátové zvětšení do formátu 40x60, ruční zpracování -prodej fotosortimentu: -alba, filmy, filtry, baterie, brašny, ...

Nabízíme: - tepelné čerpadlo vzduch /voda 10, 6 kw

Prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení. Nabídka tepelných značek sanyo.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Prodej hutního materiálu a jeho dělení (na pásových pilách, autogenním pálením podle šablon a plazmou). Výroba ozubení a ozubených kol.

Práce: - soustružnické - frézařské.

Výroba: - termosondy pro slévárenský průmysl.

e-shop s počítači a příslušenstvím

Služby v oblasti CNC obrábění a strojírenské výroby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, obchodní činnost kompresory CompAir, Ceccato.

Povrchová úprava materiálů. Prášková lakovna. Likvidace nebezpečných odpadů.

Prodej, maloobchod: -počítače -scanery -tiskárny -spotřební materiál.

Dodavatel přístrojové techniky pro veterinární praxe - ultrazvuky, monitory, oxymetry, otoskopy, fonendoskopy. - humánní lékařské praxe

Výroba, prodej, pronájem, export: -prodejní přívěsy, prodejní stánky, slunečníky. Výroba, šití: -slunečníkové plachty -slunečníky do průměru 6m také obdélníkové a čtvercové.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Povrchové úpravy kovů: -prášková lakovna -barvy dle vzorníku Ral, výběr z více než 100 odstínů zdravotně nezávadných barev (metalíza, mat, mix) -venkovní (protikorozní) a vnitřní barvy -lakování odolné proti ohybu -rozměry vypalovací pece: D-3, 5m, Š-1, 5m, V-2, 2m -tryskání, pískování ocelovou drtí.

Nabídka kinografických materiálů, prodej fotografických materiálů a příslušenství, filmový a fotografický bazar. .