CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

E-shop: - obalový materiál - drogerie - kancelářské potřeby

Výroba, oprava, servis: -AGROKLIMA - řídící systémy: -ventilace, vzduchotechnika -topení v zemědělských objektech -zvlhčování vzduchu -Skleníková automatizace.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Návrhy a realizace: -průmyslová automatizace pro - dřevařský průmysl, zdravotnictví, zdravotnictví, parkovací systémy, logistika skladu -čárové kódy -snímání SPZ/RZ -parkovací systémy -inventury -vrátnice.

Výroba: - kovové konstrukce.

Oprava, servis: -chladírenské zařízení

Přesné kovoobrábění - vyrábíme soustružené dílce o průměru 1 až 30 mm - obrábíme různé druhy ocelí, mosazí, slitin hliníku a nerezových ocelí - jsme specializováni na dlouhotočné soustružení - zabýváme se středně a velkosériovou výrobou - pracovníci mají dlouholeté zkušenosti ve strojírenství a jemné mechanice - kovoobráběním se zabýváme ...

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, internetový obchod: - gastrotechnika - gastrozařízení pro bistra i velkokuchyně (gastroprovozy) - digestoře - stoly s dřezem - výdejní vany, linky, pulty - bary na míru - režony, nerez stoly... - dodávky zařízení pro kuchyně, vinárny, bary a obchod - montáže výše uvedených zařízení ...

Dodávka, prodej: - flexibilní obaly a kelímky pro potravinářské a kosmetické účely.

Výroba: -řezivo - jehličnatý sortiment -netypizované palety - dle požadavků zákazníka -přepravní palety -hoblované šindele -stavební dřevo.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Výroba, servis: -účelové stroje -hydraulické -silniční stroje.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Zámečnické práce: - automatické vratové systémy.

Prodej, servis, pronájem: -nová i repasovaná kancelářská technika -tonery, cartridge, kopírovací papír.

Navrhujeme a vyrábíme jednoúčelové stroje, průmyslové automatizace a elektroinstalace. Vyrábíme přípravky, nástroje a kontrolní pomůcky. Zajišťujeme servisní služby.

Opravy: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Servis, instalace, prodej: -školní hodiny se signalizací -systémy pro kontrolu a zaznamenání docházky -radiové hodiny- DCF/Frankfurth n. Mohanem -interiérové hodiny, digitální, na zakázku.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.