CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Doprava nákladními sklápečkami a skříňovou avií. Pronájem autojeřábů.

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Zajišťujeme kompletní zařizování prodejen - regály, pulty, stojany, figuríny, busty, drátěné a truhlářské výrobky, vitríny, aranžérské doplňky, etiketovací a textilní kleště. Návrhy graficky zpracujeme ve 3D programu, zrealizujeme i dodávky na klíč.

Vývoj, výroba, dodávka: - řady celohliníkových prvků pro městský a venkovní mobiliář - senior fit parky - lavičky - zastávka - kuřácký přístřešek - odpadkový koš - informační tabule - informační vitrína - informační systém - cyklostojan - cyklostánek - zábrana vjezdu - ochranná mříž ke stromům - kontejner na ...

Naše firma se zabývá: -výrobou a konstrukcí nářadí -střižných a ohýbacích nástrojů

Prodej, dodávky: -Počítače -Notebooky - IT Komponenty -Tiskárny -Špionážní technika -Kamerové systémy -Navigace -Foto-Video další činnost: -Servis IT -Outsourcing -Internet -Správa sítě -Zápůjčky IT techniky

velkoobchod - hutní materiál práce -strojní obrábění prototypů a sériových výrobků

Dodávky systémů vzduchotechniky a klimatizace. Projektové dokumentace vzduchotechniky všech stupňů. Posouzení stávajících systémů, konzultace. Servisní služby, údržba a opravy vzduchotechnických zařízení. Výroba potrubí z pozinkovaného plechu a ALP. Výroba tlumičů hluku, protidešťových žaluzií a podobných klempířských výrobků. Doprava našich ...

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Modernizace, servis: - CNC i konvenční obráběcí stroje.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -bezpečnostní technika

Zakázková kovovýroba, kovoobrábění: -nerez, mosaz, měď. Obrábění kovů. Broušení a leštění kovů. Uměleckopasířské práce-výroba, opravy: -slohové kování, zábradlí, svítidla, vývěsní štíty, nápisy, poutače. Projekce, analýzy, servis: -požární ochrana.

Výpočet tepelné ztráty budov. Energetický audit budov a výrobních provozů. Energeticko-ekonomická optimalizace projektu domu. Termovizní měření. Průkaz energetické náročnosti budovy: - energetické štítky.

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Kovovýroba, (hotovost mobil 6-20 hodin): -ohýbání trubek (trubky), profilů (profily), zastudena -ohýbání hliníkových, ocelových a nerezových trubek -broušení a leštění (pod chrom) -broušení nerezových trubek. Výroba: -kovový nehořlavý nábytek (stoly, židle) -sváření metodou MIG/MAG i TIG.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis. Telekomunikační systémy. Bezpečnostní systémy. Kabelové systémy. Datové systémy. Elektroinstalace.

Maloobchod: -hasicí přístroje. -hydrantové systémy. -proudnice, hadice.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...