CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: -stožáry veřejného osvětlení. -kovové kabelové žlaby. -ocelové konstrukce.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Prodej: -gastronomické pomůcky -zařízení pro gastronomii.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Centrála: - Tolstého 1588/8, Opava - tel: 608860085, 777860438. Další pobočka: - Olomoucká 470/86, Opava - tel: 553766531, 553766532.

Zámečnictví - montáže a opravy bytových zámků

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

Provádíme generální opravy a rekonstrukce elektronických svářecích strojů, vývoj řídicích systémů, průmyslovou automatizaci a měření.

Rekonstrukce, servis, prodej, maloobchod: -měřicí systémy -počítačové systémy -trhací stroje -zkušební lisy -vibrační stoly -rázové stoly -plastometry -tvrdoměry -dynamické vyvažovačky.

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...

Kovovýroba: - kované mříže - ploty, brány - balkóny - okenní mříže - schodiště - kování - komponenty.

Maloobchod, prodej: - filtry Mann a Oto - filtry oleje, vzduchu, paliva a pylu pro osobní i nákladní automobily všech značek, traktory, stavební stroje, lodě, lokomotivy, speciální stroje.

Prodej, servis: - zemědělská technika - náhradní díly.

Prodej, servis: - váhy . Autorizované zastoupení firmy Sartorius AG. .

Čištění koberců, sedacích souprav, čalounění automobilů. Půjčování čistícího stroje KÄRCHER.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Výrobce a dodavatel kompletního zařízení pro doly pro svislou a vodorovnou dopravu.

Naše služby: - povrchová úprava, antikorozní ochrana a ochranné nátěry nejrůznějších zařízení.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Výroba a dodávky: - speciální válečkové řetězy - řetězová a ozubená kola dle výkresové dokumentace - atypická i typizovaná vedení řetězů. Poradenství v oblasti řetězových pohonů a řetězové dopravy. Vynášecí dopravníky třísek. Provozovna: - Příborská 13, areál ZD, 73942 Chlebovice.

Výroba, montáž, opravy: - elektrické a elektronické zařízení. Opravy: - elektromotory.

Prodej, revize a kompletní služby v oblasti: - hasicí přístroje - požární vodovody (hydranty).

Kancelářská technika, tiskárny, digitální stroje - prodej, servis, pronájem, leasing.