CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej a servis techniky pro dřevozpracující průmysl..

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Opravy strojů a přístrojů, kovovýroba, pálení plechu laserem, laserové řezání, ohraňování, opravy potravinářských strojů Gram, obrábění kovů, strojní díly z nerezu, export Dánsko

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Projekce, instalace, servis, opravy: -kamerové systémy -průmyslové televize.

Výroba: -příslušenství ke stavebním strojům.

Nabízíme měření radonu na pozemcích pro stavební povolení či v budovách pro kolaudaci a rekonstrukci. Provádíme návrhy protiradonových opatření.Měření radonu provádíme v těchto lokalitách: Strakonice, Praha, Jižní Čechy, Střední Čechy, Západní Čechy, Východní Čechy. Termíny měření jsme schopni přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka.

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Dovoz, distribuce zdravotnických pomůcek pro obory: Ortodoncie: - zámky - kroužky - dráty - intra a extra orální příslušenství - lepidla - ortolaboratoř - kleště a nástroje - přístroje. Protetika: - izolační kapaliny - keramika - korunky a můstky - kořenové čepy - plastické měkké hmoty - pryskyřice - přístroje a ...

Prodej kovoobráběcích a obráběcích strojů a nástrojů.

Nabízíme stomatologická zařízení a potřeby.

Maloobchod, e-shop: -pc -mobilní telefony -tablety.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

Eshop mobilních telefonů a tabletů určených pro čr od oficiálních distributorů.

Maloobchod, e-shop: -auto moto doplňky -brýle -cyklo doplňky -e-cigareta a náplně -HDMI, redukce a kabely -notebook, PC příslušenství -pouzdra, stojánky.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, tryskání, povrchová úprava - kovy: - prášková ekologická barva KOMAXIT. Výroba na CNC strojích: - dělení plechů CNC laserovými stroji - dělení plechů CNC vysekávacím centrem - ohýbání plechů na CNC ohraňovacích lisech. Výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Služby: - výroba a prodej Deaktivátoru K - vyměření geopatogenních zón na pozemcích před zahájením stavebních prací - vyměření geopatogenních zón v bytech, v rodinných domcích, kancelářích - odrušení geopatogenních zón pomocí přístroje Deaktivátoru K - poradenská činnost.

Služby: -měření průtoků odpadních vod -úřední měření -monitoring průtoků a kvality odpadních, povrchových, dešťových a podzemních vod.

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.