CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Interiéry. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyňský, koupelnový, kancelářský - renovace kuchyní - interiéry na klíč.

Služby: - zavlažovací systémy - realizace zahrad.

Údržba a opravy: - přístrojů a zařízení pro měření a regulaci - metrologie tlaku a teplot.

Výroba: -transformátory do rozvaděčů. -transformátory do tištěných spojů. -jednoúčelová svařovací technika. -zdroje AC/DC.

Skladové a přepravní plastové boxy: -stohovací boxy -regálové a skladové boxy -prostorově úsporné boxy -paletové boxy -přepravní podvozek -uzamykatelné boxy -ESD-produkty -plastové palety -kbelík s víkem -přepravní bedny na láhve -příslušenství.

Gastronomie, gastro zařízení, kuchyňská technika, gastro technika, projekce, servis, prodej, poradenství, gastronomické vybavení pro: hotely, restaurace, bary, závodní jídelny, nemocniční jídelny, velkokuchyně, kavárny, cukrárny.

Komplexní služby v oblasti: -autorizované měření průtoků vod -monitorování kvality a kvantity vod -monitoring životního prostředí. Obchodní zastoupení - kvalitní přístrojová technika od renomovaných firem YSI incorporated, SOMMER, SONTEK. Technická a poradenská činnost, pořádání seminářů a konferencí pro odbornou veřejnost.

Kompletní dodávky měřící a regulační techniky. Teploměry: -topenářské -bimetalové -technické -kotlové a technické -tlakové -teploměrové jímky -indikátory teploty -teploměry dvojkovový princip Termostaty. Tepelné pojistky. Regulátory: -tlaku a podtlaku vlnovcové -tlaku membránové -diference tlaku ...

Vnitrostátní přeprava širokého sortimentu materiálů. NÁKLADNÍ AUTODOPRAVA: - přeprava materiálů vozy TATRA s možností přídavného vleku - přeprava stavebních materiálů - přeprava sypkých směsí - dovoz živičných směsí ORIENTAČNÍ CENÍK: - TATRA: 32, - Kč/km, 550 kč/hod - TATRA 815 s hydraulickou rukou: 34, -Kč/km, 800, ...

Opravy, prodej, servis: - zvedací zařízení - hydraulické válce - vysokozdvižné vozíky - stavební stroje.

Firma se zabývá průmyslovou datovou komunikací. Vyrábí komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů. Komunikace může probíhat přes analogovou pevnou linku, GSM/GPRS/EDGE síť, ISDN linky, WLAN technologii, Ethernet a další používaná ...

Činnost: -služby kancelářské a výpočetní techniky -prodej a servis PC, monitorů, napájecích zdrojů, tiskáren a dalšího příslušenství -návrhy a kompletní instalace počítačových sítí MS-Windows XP/2000/NT/98/95 -správa počítačových sítí s garancí termínu servisního zásahu -správa výpočetní techniky s možností ...

Výroba, prodej: -technologické váhy: -dávkovací váhy přímozatížitelné -dávkovací váhy na mikrokomponenty přímozatížitelné -můstkové váhy -navažovací zařízení pro drobné dávky -váhy s dopravním pásem -příjmové váhy dávkovací -váhy pásové pro vážení za pohybu -vibrační podavač -pásový podavač -šnekový ...

Výroba in vitro diagnostik a diagnostických systémů: - mikrobiologická kultivační média MKM.

Výroba, servis: - šicí stroje.

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

Dodávky, montáž: - zabezpečovasí systémy - docházkové systémy - software a hardware pro vizualizaci a řízení technologických procesů.

Divize I. - Zajišťujeme kompletace investičních celků. Provádíme: ocelové konstrukce, zámečnické práce, svařence, kovovýrobu - frézování, soustružení, vrtání, zpracování výpalků, úpravu kovů, zakázková výroba dílů. Vyrábíme stroje a zařízení, lávky, haly, mostky, zábradlí. Divize II. - provádíme: restaurování uměleckých děl, restaurování památek - ...

Velkoobchodní prodej léků a léčiv a prostředků zdravotnické techniky.

Řešení oprav, opotřebení a spojování pomocí pájení či svařování..

Velkoobchod s lékařskými přístroji a technikou.

Dodávky a montáž zařízení pro skladování, dopravu a zpracování obilí. Opravy a rekonstrukce posklizňových linek a výroben KS. Šnekové dopravníky pro plnění secích strojů. Šnekové dopravníky trubkové. Obilní sila. Elevátory. Redlery. Čističky. Ventilátory. Sušárny obilí.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.