CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba: - důlní stroje: - mechanizované výztuže - hřeblové a pásové dopravníky - pásové vleky - pluhové soupravy - hydraulické stojky a válce.

Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

Zateplování budov. Kovovýroba. Stavební práce.

Maloobchod, prodej: - elektronika - domácí spotřebiče - počítače - hodinky - parfémy - nábytek.

Výroba, opravy a prodej dřevěných palet je hlavní činností společnosti. Dřevěné obaly - palety, bedny, řezivo, palivové dřevo, piliny, štěpka a materiál dle přání zákazníka. Dřevěné palety standartní i atypické. Možnost ošetření dle IPPC ISPM 15.

Prodej: - kancelářský nábytek.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Prodej, servis: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty - kopírky, skartovačky, řezačky - tiskárny, plottery - software - náplně do tonerů, tiskáren Copy centrum: - barevné i černo bílé digitální kopírování, tisk - laminování do folie.

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Prodej: - kopírovací stroje - kopírky - mobilní telefony.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Polygrafická výroba: - knihtisk - sazba - barvy RUCO - sítotiskové, tamponové, speciální barvy - sítotisk - použití plastikářský, sklářský, keramický, elektrotechnický průmysl - tamponový tisk - pískování - velkoplšný, rotační sítotisk - grafické zpracování. Prodej: - sítotiskové stroje.

Oprava, servis, montáž: -vzduchotechnika KOVONA Karviná -klimatizace TOSHIBA. Revize: -tlakové nádoby FLAMCO.

Prodej, oprava: - jízdní kola - doplňky - šicí stroje.

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Klempířské a zámečnické práce

Velkoobchod: - pigmenty - metalurgie - brusný materiál - plechy. Mezinárodní spedice a autodoprava.

Prodej, e - shop: - řemeny - převody - lineární technika.

Firma SOLOFORM, spol. s r.o. byla založena českými a německými společníky při první bankovní výstavě FIBEX v roce 1992 se zaměřením na navrhování interiérů a vybavování bank organizačním nábytkem: - kancelářské a archivační skříně - kartotéky - registratury - lístkovnice - pokladní boxy - šatní skříňky.

Prodej, oprava, servis, : -prodej, leasing, dodávky, instalace a implementace HW, SW -prodej kancelářské, telekomunikační techniky -dodávky a implementace serverových systémů -kompletní řešení infrastruktury včetně vypracování projektů - strukturovaná, optická kabeláž atp. -správa sítí a supportní služby ...

Výroba: - nádoby, stroje a zařízení kusového charakteru pro chemický, tukový a potravinářský průmysl a energetiku, včetně montáže u zákazníků.

Výroba: - letecké motory - parní turbíny.