CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Dodávky a realizace: - solární systémy pro ohřev teplé vody, vytápění, ohřev bazénů - fotovoltaické články - dodávky technologií, konzultace a poradenství, využití sluneční energie, ohřev TUV, bazénů a přitápění.

Výroba, kovovýroba, prodej: - jednoúčelové obráběcí stroje - automatické rovnací lisy včetně automatizace - strojní díly a podskupiny dle požadavků zákazníka.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Autorizovaný zástupce finské společnosti PLANMECA - přední výrobce stomatologické techniky. Dodávka, montáž, servis, prohlídky, revize: - kompletní vybavení pro stomatologické praxe

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Divize Pohony. Dodávka: -elektrické pohony pro použití v energetice, těžebním průmyslu, prostředí s nebezpečím výbuchu. -frekvenční měniče.

Výroba, montáž, generální opravy, servis, revize: - zdvihací zařízení - výtahy.

Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.

Kovářství, umělecké kovářství. Kovářské práce. Kovovýroba: - brány, branky, ploty, mříže, garnýže, lustry, svícny, lampy, zábradlí - originální a stylový kovový nábytek, postele, police - kované trofeje, originální kované sportovní ceny. Provozovna: - Frýdecká 819, Vratimov.

Prodej a servis motorové nářadí: -Husqvarna -Jonsered -Partner -Flymo -Etesia -John Deere -zastoupení Briggs Stratton -Narex -Protool -Sabo.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Prodej výpočetní techniky - prodej počítačových sestav - prodej tiskáren a spotřebního materiálu - poskytujeme záruční a pozáruční servis - prodej repasovaných počítačů a příslušenství

Zavlažování, zahradní potřeby: - e-shop - zahradní nářadí - zahradní doplňky.

Oprava, servis: - váhy Servisní místo firmy SARTALEX

Činnost: - oprava, servis výpočetní technika - IT poradenství - soudní znalec v oborech kybernetika, elektrotechnika, elektronika a ekonomika

Prodej obráběcích strojů: -nové obráběcí stroje -starší obráběcí a tvářecí stroje -pásové pily -obráběcí emulse. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II.

Zabýváme se: - poradenská činnost - pořádání rekvalifikačních kurzů a workshopů z oblasti vizáží, modelingu, modeláže nehtů, nehtové kosmetiky, masáží a dalších. Prodej: - zboží pro manikérky, pedikérky a nehtové designerky.