CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Řemeslnické práce: -povrchová úprava kovů, nerezu -tryskání potrubí do průměru 100 mm ocelovou drtí -tryskání vodou a pískem -pískování strojních součástí karborundem, bolatinou -povrchová úprava nátěru -mytí tryskáním -čištění: -střešní krytiny, sokly, betonové plochy (veškeré druhy) -odstranění mechu ze střešních krytin ...

AUTOSTYL Výroba, prodej: - tuning centrum. - výroba autodoplňků pro vozy ŠKODA - FELICIA, FABIA, OCTAVIA, SUPERB. - spoilery, křídla, prahy, lemy blatníků, mračítka aj. Výroba motorových lodí SPEEDOBOAT.cz

Maloobchod, prodej, oprava: -čerpadla, SIGMA WILO, PENTAX PEDROLLO, GRUNDFOS DAE* KSB* -vodárny -teplovodní technika, včetně oprav -závlahové systémy -plastové potrubí a tvarovky z polyetylenu a polypropylenu.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Činnost: - třískové obrábění rotačních a nerotačních dílů růžných typů materiálů včetně speciálních technických plastů a kovových slitin.

Komplexní servis nástrojů informačních technologií. Garanční servis značek AOC, Noevo, Fujitsu-Siemens, Sampo, APC, Apollo, LYNX, Panasonic, Tally a Lexmark, včetně pozáručního servisu všech druhů tiskáren, monitorů, záložních zdrojů, počítačů, scannerů, plotterů, síťových prvků a projektorů.

Prodej, instalace, montáž, servis: - zabezpečovací technika, požární signalizace - napojení na ochranný pult policie - kamerové systémy - faxy, telefonní ústředny - telekomunikace, kopírky, skartovací stroje.

Prodej, e-shop: - značková elektronika - bílá technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - výpočetní a kancelářská technika - elektroinstalační materiál - notebooky.

Vyrábíme, dodáváme, montujeme, zajišťujeme-zpracování nerezu, hliníku, mědi: - nerezové, hliníkové konstrukce - mycí stoly, zábradlí - dveře zateplená i normální, - násypky, zásobníky, nádrže, - dopravníky, žebříky, regály, rošty aj. - Zakázková výroba

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001 a ISO 14001 ISO/TS 16949 Výroba: - optické konektory pro digitální a analogové přenosy - optické pasivní součástky pro telekomunikace - optické datové sítě LAN, WAN - náročné průmyslové aplikace - senzorová technika - optoelektronika

Prodej lodí, člunů a lodních motorů včetně příslušenství, loď včetně motoru Vám sestavíme na míru dodáme včetně vleku, stříšek na lodě a dalšího příslušenství. Máme velmi příznivé ceny. Rádi Vám poradíme při výběru, většina věcí skladem. U nás naleznete lodní motory Honda, Mercury, Yamaha, Suzuki, Tohatsu a další.

Prodej podlahových krytin Prodej a pokládka: - podlahové krytiny - koberce - korkové podlahy - přírodní linoleum - renovace podlah, broušení - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy a pvc. Půjčovna strojů pro čištění koberců a čalouněného nábytku. Prodej: - lepící systémy firmy Bostik - lišty - garnyže - tyčové ...

Prodej, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - notebook, monitory, projektory - skartovače, řezačky - telefony, faxy - fotoaparáty, kamery - spotřební elektronika. Návrhy a realizace: - počítačové sítě na klíč - kamerové a zabezpečovací systémy - telefonní rozvody - klimatizace.

Oprava, servis, prodej: - elektromotory do 100kW - elektrické motory - vybrané druhy výměnou - expresní opravy do 10kW - čerpadla kalová, oběhová - transformátory - elektrické magnety, cívky - vířivé pračky - svářečky.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Prodej: - elektromateriál - svítidla - světelné zdroje - ventilátory - vzduchotechnika.

Služby: -zkoušky těsnosti -dodávky zařízení a přípravků pro zkoušení těsnosti -vakuová technika, vakuové sušení, vakuování.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, technologických zařízení a obchodní činnost. Projekční a konstrukční zpracování, dodávky materiálu, montáž, servis: -ekologické stavby -odlučovače tuhých emisí -úpravny vody -zařízení pro energetické celky -ocelové konstrukce včetně potrubí -stavby námořních a říčních lodí, jeřábové ...