CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Výroba: - zdravotnické přístroje.

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.

Výroba, práce: -zámečnická -kovářská -krbové nářadí, konstrukce lodžií, přístřešků -schody, zábradlí, brány, vrata, mříže -doplňky interiéru a exteriéru, svícny - ruční práce.

Prodej, oprava, servis: - rehabilitační pomůcky a zařízení. Vývoj, výroba a dodávky výrobků pro rehabilitační účely, vybavení zdravotnických, rehabilitačních a sociálních zařízení: - rehabilitační bazény - obslužné dráhy pro přepravu imobilních osob - bazénové a vanové zvedáky - speciální koupelnová madla a sprchové sedačky - ...

Výroba nábytku na míru: - kuchyně - vestavěné skříně - postele - schodiště - koupelnový nábytek - dětský nábytek - kancelářský nábytek.

Naše služby: - zámečnické práce - výškové práce - instalatérské a topenářské práce.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.

Pomocí termoměření je možné detekovat stavební a kontrukční vady. Termokamerou kontrolujeme obvodové zdi, střechu, okna a dveře. Jednotlivé ztráty se následně podepisují na celkovém úniku tepla a nutnosti vytápění objektu.

Precizní, velmi přesné obrábění na CNC strojích. Implementován systém řízení jakosti ISO 9001/2008. Světová technologie FASTEM: -špičkový paletový systém -45 CNC strojů. Služby dle přesných specifikací zákazníka: -obráběné materiály: -neželezné kovy, oceli, nerezi -CNC broušení na kulato, na plocho, frézování, soustružení, pokovování, ...

Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Výroba: - zdravotnické přístroje a zařízení - chirurgické a ortopedické pomůcky - zubní náhrady.

Distribuce PHM a provozování čerpacích stanic: - zboží přepravováno v moderních vícekomorových cisternách se zpětným jímáním par, které splňují normy dle ADR - cisterny jsou vybaveny elektronickými počitadly s teplotní kompenzací. Čerpací stanice: - Smidary u Nového Bydžova - Speciál 91, Natural 91, Natural 95, Diesel - mycí box, ...

Výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce - autoklempířské práce

Kartonážní výroba. Výroba: - dutinky - cívky - vstřikování plastů.

Prodej, poradenství: - nábytek - studio zdravého spaní - postele, matrace, ložnice - sedací nábytek - kancelářský nábytek - ratan.

Truhlářství: - atypická okna a dveře - zahradní pergoly a ploty - dřevěná schodiště, zábradlí a obklady - obytná mezipatra. Zakázková výroba: Výroba, montáž a renovace: - kuchyňské linky - interiéry obchodů, kanceláří a reprezentačních prostor - zakázková výroba bytových doplňků, vestavných skříní a nábytku - dětské ...

Elektro Moravec - elektroinstalace - montáže a opravy - elektro revize - prodej a převíjení elektromotorů - elektrické vytápění, revize - montáže, údržba, opravy - veřejné osvětlení

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Prodej, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní štíty, kování - řetízky - přídavné zámky - výměna zámkových vložek - protipožární zabezpečení - požární hlásiče a detektory Kidde - hasicí přístroje, spreje, protipožární plachty - elektronické zabezpečení.

Obchodní a technické oddělení. Výroba, montáž, oprava, servis: -výtahové šachty: -poradenství -studie -projektová dokumentace -statický výpočet -požární zpráva -stavební podklad.

AP instalace Topenářství a instalatérství - teplovodní vytápění, montujeme kotle na pelety a dřevo, solární ohřev vody, tepelná čerpadla a pod. Zaměřeno na vysokou kvalitu dodávaných výrobků a služeb