CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej, montáž, usazení, doprava: - bazény z plastů dle přání zákazníka, různých velikostí. Prodej: - filtrace - bazénové příslušenství - bazénová chemie. Prodej: - septiky, jímky, nádrže z plastů pro potravinářské a průmyslové účely. Výroba, prodej: - dětské bazény. Bazény v základních tvarech: - kruh, ovál, hranatý se ...

Projekce, projektování: - stavební ocelové konstrukce.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářská technika - IT technologie - elektronika - HiTech - kybernetika.

Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Výroba, montáž: - elektrické pohony zvonů. Vhodné pro kapličky, kostely i katedrály. Renovace starých zvonů včetně zavěšení. Dodávka: - nové zvony - dálkové ovládání zvonů - věžní hodiny řízené radiovým signálem.

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis: -kancelářské potřeby -kopírovací stroje Canon, Panasonic -skartovací stroje Taros -renovace tonerů, cartridgí, pásek.

Dovoz, prodej: - kamerové zabezpečovací systémy.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Služby: - CNC obrábění - kusová, sériová výroba na soustruzích.

TYHAN Prodej, oprava, servis: - výpočetní, kancelářská a telekomunikační technika - mobily, mobilní telefony - příslušenství - pouzdra, držáky, kryty, přívěsky - autorizovaný dealer O2, T-mobile - smlouvy, převody smluv - poskytovatel bezdrátového internetu - bezdrátový internet - síť TTNET Servis, oprava: - počítače ...

Distribuce, prodej: - automaty na výrobu minikoblížků. - minikoblížky vyráběné na amerických automatech.

Provádíme opravy a servis chladící technologie pro průmysl, klimatizačních zařízení, výčepních zařízení a chlazení mléka.

Prodej, servis: - kopírky - Počítače-montáž, prodej - zakázková výroba - hardware, software - autorizované středisko registračních pokladen - psací stroje-elektrické, mechanické - kalkulátory. Služby: - kopírování černobílé i barevné A4-A0 (velkoformátové kopírování) - vázání materiálu - laminování - renovace ...

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

MSP Automatic Měřící a regulační technika.

Dodávka, montáž: - měření - regulace - impulsní potrubí

Náš e-shop se zabývá prodejem širokého sortimentu pro nehtovou modeláž, manikúru a pedikúru..