CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis: -kopírovací stroje SHARP -inkoustové tiskárny CANON -laserové tiskárny HEWLETT PACKARD (HP) -prodej, rozvoz spotřebního materiálu do různých typů tiskáren a jiné kancelářské techniky. Kontultační a poradenská činnost.

Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní přístroje.

Kovovýroba: - stojany - gondoly - výstavní stánky - interiéry kanceláří - cívky - regály.

Opravy: - železniční osobní, nákladní vozy, tramvaje. Strojírenská výroba.

Nákup a prodej: - použité kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, příslušenství ke kovoobráběcím strojům a další.. Dále - ruční, elektrické a pneumatické nářadí. Zprostředkování prodeje firem v insolvenčním řízení, Výkup a prodej skladů či dílen v likvidaci.

Velkoobchod, prodej: -technologie pro čerpací stanice.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Renovace, recyklace: -tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky -kazety pro inkoustové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -nový spotřební materiál pro laserové tiskárny a kopírky.

Projekce, dodávka, montáž, oživení a zprovoznění, dispečink, servis, vzdálené ovládání technologií: -automatizační, regulační a tepelná technika. Prodej: -automatizační a regulační technika.

Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Výroba: -technické zpracování paletových regálů -díly atypických ocelových konstrukcí -výrobky plošného tváření a svařování.

Truhlářství. - firma zabývající se dřevovýrobou a zámečnickou výrobou

- výroba palet dřevěných, pořez kulatiny, prodej palivového dřeva

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Zástupce společnosti Röntgenanalytik Messtechnik GmbH, SRN pro Českou a Slovenskou republiku pro prodej: -rentgenové měřiče tloušťky pokovení -analyzátory drahých kovů-kontinuální, rentgenové -rentgenové mikroanalyzátory.

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Konstrukce, vývoj, výroba, montáž, servis: -elektronické zařízení pro průmyslovou a komunální automatizaci. Technika pro měření větru. Ovládací, monitorovací a zabezpečovací technika pro technologie a budovy. Ovládací a monitorovací průmyslová technika.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Prodej: -sněhová děla -rolby -stroje na úpravu běžeckých tratí -značení sjezdovek.

Dodávka, projekce, servis: -gastrozařízení, -vybavení restauračních zařízení, -vzduchotechnika.