CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Hlavní náplní firmy Promont s.r.o. jsou ocelové haly jedno i vícepodlažní, určené pro průmyslovou výrobu, zemědělskou výrobu, prodejní činnost, administrativní budovy, sportovní haly, skladovací haly. Firma Promont byla založena v r. 1991, a od svého vzniku se zabývá výšeuvedenou činností. Firma Promont dodává a montuje haly jak v tuzemsku tak i v ...

Půjčovna: - devítimístný minibus značky Ford tranzit. K minibusu je možnost zapůjčení také příslušenství v podobě vozíku, rakve a nosiče kol na tažném zařízení.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

HLS v rámci předmětu činnosti poskytuje komplexní služby v oblasti ochrany osob a majetku pro banky, obchodní a průmyslové organizace, úřady, kulturní a společenské organizace, podnikatele i soukromé osoby. Kompletní služby, které poskytujeme: -fyzická ostraha objektů -napojení na pult centralizované ochrany – střežení 24 hodin denně ...

Oprava, servis: -autogenní zařízení -redukční ventily.

Velkoobchod-voda, topení, plyn: -ventily, odvaděče kondenzátu, -vodárenská a plynárenská šoupátka -manometry, mechanické teploměry vč.jímek, -termostatické radiátorové ventily a příslušenství -kulové kohouty závitové (voda, plyn), -bezpřírubové uzavírací klapky -HT odpadní a KG kanalizační PVC, PVC okapové žlaby, drenážní ...

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Výroba dílů pro nábytkářské firmy i průmysl. Výrobky v sériích pro odběratele na základě jejich vlastního designu. Povrchová úprava kovů a dřeva..

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Montáž: -el.zabezpečovací signalizace EZS -připojení PCO -doplňkové zařízení pro přenos informací na telefon -montáž přístupových systémů ACCS -montáž el.požární signalizace EPS -montáž kamerových systémů, videotelefonů CCTV.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Výroba: - nástrojů, nářadí - vstřikovací formy - nástroje. Nástrojářské práce: - ostření - opravy nástrojů - opravy forem - elektroerozivní obrábění, hloubění a řezání - obrábění na CNC strojích.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

NÁŘADÍ, KTERÉ DĚLÁ SKORO SAMO. Půjčovna nářadí BOSCH, HUSQUARNA Blansko: -úhlové brusky, bruska -svářečka na plasty, trafosvářečka -vrtací, bourací kladivo (řečené kango) -vibrační pěch, desky -elektrocentrála 3, 5 kW -průmyslový vysavač -vibrátor do betonu -bruska na beton -míchadlo obouruč na maltu -horkovzdušné pistole ...

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Vývoj, výroba, prodej: - zdravotní technika, přístroje.

Výroba:- truhlářské hoblice. Prodej:- dřevoobráběcí stroje - elektrické nářadí - nástroje a ruční nářadí - aku-systém - dílenský nábytek - zahradní nářadí Kompletní vybavení truhlářských dílen, včetně základních a učňovských škol - obor truhlář, tesař, zedník a sádrokarton.

Služby: - technické, zahradní, úklidové. Správa a údržba: - dopravní značky - veřejná zeleň a sady - čištění měst - komunikace - údržba mobiliáře - WC - parkoviště.