CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Výroba, prodej, obchodní a technické podklady, konkrétní studie i poradenství, záruční a pozáruční servis: -výrobky PALMOS -plynové, teplovzdušné agregáty.

Výroba: - zvedací mechanismy pro obládání stavidel - rámy stavidel - stavidla.

Výkup, prodej použitých strojů: -dřevoobráběcí stroje -kovoobráběcí stroje

Nezávislá inspekční a certifikační společnost. Inspekce, certifikace, posuzování shody, revize, zkoušky, měření, vzdělávání, bezpečnost.

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

Vyrábíme a montujeme ocelové nosné konstrukce anténních nosičů či osvětlovacího i reklamního zařízení.

Praha prodej a oprava šicí stroje. - Šicí stroje - prodej šicích strojů - opravy šicích strojů - šicí stroje PFAFF - šicí stroje BROTHER - šicí stroje VERONICA - šicí stroje LADA - šicí stroje ZETINA.

Kovovýroba: - ploty - vrata - konstrukce - mříže - regály - kóje, kotce - pletiva - sítě - mobilní oplocení.

Společnost Project International a.s. se zabývá komplexními dodávkami technologických celků pro mobilní komunikace..

Prodáváme kopírky, tiskárny, faxy, multifunkční produkty a tonery značky Kyocera a Kyocera Mita.

Velkoobchod, prodej: - oleje - maziva - autochemie.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Průmyslová automatizace a pohony. Jednoúčelové stroje. Dopravníky a manipulátory. Montážní linky a technologické celky. Elektrotechnika. Měření a regulace. Stavební inženýrská činnost

Eshop: - dětský nábytek - nábytek do domácnosti - obývací stěny - zahradní nábytek - kancelářský nábytek.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

Služby - technické zkoušky - autorizované měření emisí z kotelen, lakoven a jiných technologií.

fa MORAMA Výroba psích bud a kotců. Zámečnictví. Výroba výrobků ze dřeva.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Bezdemontážní diagnostika. Měření, vibrace souososti strojů. Posuzování technické stavu strojů.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.