CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vybavení prodejen: -chladící a mrazící technika. Montáž: -chladírny včetně chladírenské technologie. Oprava, servis: -chladničky v domácnosti. Další provozovna: -Bohumín, tel.:596012805.

Prodej-váhy: -elektronické kancelářské -dopisové balíkové-nosnost: -1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg -solarové universalní úsporné-nosnost: -500 g, 1 kg, 2 kg, 5 kg, 20 kg, 50 kg. Přijatelné ceny, slevy od dovozce. Prodej, obchodní činnost, přímý dovoz z EU zemí: -váhy-kancelářské, solarové, skladové elektronické -podpěrky pod ...

Měření radonu. Zeměměřické a kartografické práce.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Výroba termosáčků a chemických obnovitelných ohřívačů. Tisk textilních etiket.

Výroba: - nábytek - pokojové obývací stěny - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - postele. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské.

Povrchové opravy: - laminátové kluzáky. Montáž, demontáž a opravy kluzáků: - kompletní opravy laku a nátěrů - montáž a zatěsnění kormidel - kontrola viditelných částí kování - drobné opravy poškozených laminátových částí - stříkání kluzáků (dle přání zákazníka) - stříkání poznávacích znaků - soutěžního a antikolizního označení.

Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

MADOM Výroba: - sáčků na přepravu akvarijních ryb.

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Sdružení Tezkom Projektování, instalace, servis: -telekomunikační a zabezpečovací technika -služby v oblasti elektronického zabezpečení všech typů objektů (garáže, rodinné domky, sklady, firmy) -anténní a satelitní technika -kompletní služby v oblasti slaboproudých rozvodů.

Prodej, zprostředkování: - textilní stroje - dopravníky a příslušenství. Servis: - HOLLINGSWORTH.

Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

Hrací automaty, kulečníkové stoly. Nákup a prodej použitých průmyslových strojů. Pobočka: - Francouzská 6016/67, Ostrava-Poruba, tel.:596 962 515

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.