CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - použité stroje a zařízení.

Oprava: -jednofázové a trojfázové asynchronní elektromotory tuzemské i zahraniční výroby -vysoušení elektromotorů a elektrických přístrojů.

Prodej: - mobilní telefony - navigační technika - fotoaparáty a příslušenství. Zhotovení: - fotografie - fotografické dárky.

Oprava, svařování, zpracování: -plasty.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Výroba, dodávka: -zdravotnická technika.

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny. Prodej: - spotřebního materiálu. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety.

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Prodej: - stroje na výrobu točené zmrzliny - stroje na výrobu ledové tříště, sorbeta, mraženého jogurtu - chlazené nápoje - stroje na výrobu horké čokolády - směsi.

Autorizovaný dealer-PANASONIC: -kopírky, faxy, telefony, tiskárny. Renovace tonerů. Oprava, servis, prodej: -kancelářská technika.

Zastoupení ABB. Programovatelné automaty, elektropřístroje.

PETERKA & synové. Výroba: -silniční vyhlídkové vláčky.

Prodej, maloobchod, e-shop: -zdravotnické potřeby - pomůcky pro inkontinentní - pleny, vložky, podložky -na předpis lékaře -laboratorní potřeby -oděvy, textil pro zdravotníky (lékaře, sestry) -zdravotní obuv -masáže a relaxace. SÍDLO/DOMICILE AMS GLOBAL s.r.o. Černilov 43 50343 e-Mail: kancelar@amsglobal.cz ...

Dodání, realizace, projekce, projektování: -automatizované technologické systémy (soubory, procesy) pro řízení speciálních potravinářských technologií -výrobně-technologické informační systémy. Obchodní činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vrtací soupravy

M CENTRUM Kompletní řešení Vašeho interiéru. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské studio, kuchyně i s montáží -obývací pokoje, obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -dětské postýlky a židličky -ložnice -postele -patrové postele -pohovky rozkládací -skříně -stoly -židle -kancelářský nábytek -jídelní sestavy ...

LANGARD nabízí kvalitní a splehlivé řešení integrace ovládání domovních technologií do přívětivého uživatelského rozhraní: Inteligentní dům podle vašich představ a možností. Nechte se hýčkat a zapomeňte na starosti se složizými systémy a zařízeními. Vše lze zvládnout snadno a přehledně, bez technických zbalostí a stohl manuálů. Ovládání, které ...

Společnost Landis+Gyr je přední světový dodavatel: - měřících přístrojů - systémů - služeb pro měření spotřeby energie.

Člen velkoobchodního kadeřnického řetězce HAIR SERVIS Služby: - kadeřnictví - solárium Velkoobchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika tel.: 241 440 655; 800 100 246

Výroba, prodej a servis: - laboratorní přístroje Služby: - měření a regulace Výroba rozvaděčů Stavební činnost

Prodej: - zařízení na úpravu vody: - filtrační zařízení - změkčování vody - reverzní osmóza a deionizace - demineralizace - UV desinfekce vody - příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kovové policové regály - regálové systémy.

Výroba: -elektrostatické filtrační jednotky esf-1000 pro centrální i lokální odsávání olejové mlhy vznikající při strojním obrábění v průmyslových provozech.

Nákup, prodej a servis hydraulických strojů.