CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž: - měřící a regulační technika

Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Firma poskytuje náhradní plnění. - učebnice - pedagogická literatura - mapy - učební pomůcky - komplexní vybavení škol - školní a kancelářský nábytek

Služby: - vývoj informačních systémů na klíč - prodeje, instalace a správa software - prodej, servis počítače - tvorba webových stránek, webhosting

Prodej: - řezných a upínacích nástrojů - výhradní distributor obráběcích nástrojů firmy Mitsubishi Carbide

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Vývoj, výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -samoobslužné informační kiosky -platební terminály -tankomaty pro úhradu pohonných hmot na čerpacích stanicích

Kovářství. Výroba: - kované brány, ploty, mříže, schodiště. Kovotlačitelství.

Práce: -elektroinstalce -stavební firma Revize: -elektrických zařízení Výroba: -zabezpečovací zábrany.

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Nákup, prodej, skladování, včetně dovozu, velkoobchod, maloobchod: -paliva -maziva.

Stavební práce, stavby. Zámečnické práce-zámečník. Topení, plyn, voda. Práce: -topenářské -stavební -zámečnické.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod: - pletivo - plotové prvky. Výroba, montáž: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - automatické závory. Realizace vjezdů. Kovovýroba.

Servis, oprava, renovace: -kluzná ložiska -ojnice na kompresory.

Výroba a instalace: - zařízení pro mobilní komunikaci a monitoring vozidel. Satelitní přenos dat - navigace - logistika. Pro kamionovou přepravu vyvíjíme terminály pro on-line komunikaci a monitoring vozidel v rámci Evropy a Asie (ekonomická mezinárodní komunikace v dopravě). Komunikace krátkými e-mailovými zprávami probíhá přes systém ...

Kuchyňské studio. Reprezentativní výběr 50 kvalitních značkových kuchyní. Nabízíme spotřebiče Zanussi, Electrolux, AEG, Siemens, Bosch.

Ocelové konstrukce, kovoobrábění, svářečské práce.

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Velkoobchod, distribuce: - obráběcí nástroje - měřidla - měřící přístroje - ruční nářadí - upínací nářadí - brusivo - vybavení dílen a hal

Montáž: - tepelné a zvukové izolace. Zámečnictví.

Laboratorní a provozní technika, určená k užití v chemických a biochemických laboratořích, chemické a biochemické výrobě, farmacii a mikrobiologii, hematologii a potravinářství.