CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Projekce, projektování, dodávka a modernizace: -kolejová vozidla.

Oprava, servis: - hydraulické válce - mailery, zvedáky pro stavební stroje všech značek - hydraulické zvedáky - pneumatické zařízení. Sídlo firmy: - Rychvald 31.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Výroba: - diagnostická technika pro klinické laboratoře - chemické látky.

Výroba: - kovové transportní palety - kovové skladovací palety.

Výroba: - lopatková čerpadla - armatury a elektronika pro petrochemický průmysl - bezolejové šroubové kompresory pro vyprazdňování sypkých materiálů - systémy pro cisternovou přepravu pohoných hmot - aramaturní vybavení cisteren - výdejní elektronické systémy.

Výroba, dodávky: - ocelové konstrukce - oplocení - vrata a posuvné i křídlové brány.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - zakázkový, atypický nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - ložnice - skříně (vestavěné, předsíňové) - obložkové zárubně - dřevěné dveře, schodiště, zábradlí a obklady - zahradní altány - ploty, oplocení - terasy, pergoly.

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Truhlářství, návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - šatny - šatní skříně - vybavení škol a školek - obchody - firemní vzorkovny - kancelářský nábytek - kryty topení - prosklené stěny. Další činnost: - restaurování památek interiérů (kostel sv. Ondřeje v Kolovratech) - vnější podhledy na rodinných domech - ...

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače, počítačové sestavy -komponenty, příslušenství -software SW, hardware HW.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd Prodej: - výpočetní technika

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Stavba lodí a člunů. Prodej: - potřeby pro řemeslníky.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Obchodní a servisní zastoupení značky Roland DG. Dodavatel technologií a materiálů značek Roland DG, MacTac, Stahls´, Coldenhove a Olfa. Stroje: - velkoplošné tiskárny - lisy - kombinované a řezací plotry - pro sublimační tisk.

Měřicí a analyzační systémy: - konzultace - dodávka - distribuce - technická podpora - školení.

Dodavatel CNC soustruhů a obráběcích center, soustruh, frézka, fréza, HYUNDAI, Kia servis, nástroje, upínací, školení, náhradní díly, technologie, časové studie, poradenství, kovoobrábění, obrábění.

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.