CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodáváme kovoobráběcí nástroje s VBD Iscar, Pramet, Safety, Tungaloy vrtáky, závitníky a frézy Gühring, , měřidla Mitutoyo, řezné kapaliny Molyslip, odjehl.systémy Noga a další upínače

Výroba, recyklace: - skla, sklo. Zámečnické práce.

Výroba a dodávky: - sklolaminátové ohradníky - vstřikovací formy na plasty - výrobky dle požadavků zákazníka

Velkoobchod: - vlasová kosmetika Lisap - barvy na vlasy, melíry, stylingové produkty ( gely, laky, tužidla, vosky, lesky) - šampóny, kondicionéry, masky, permanentní narovnávače.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, zakázková výroba, montáž: - nábytek na míru (z masivu, lamina) - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Poradenství, projekty, dodávky, servis, oprava strojů a zařízení pro: -gastronomii, velkokuchyně -vybavení hotelů a restaurací, bistra, školní kuchyně, domovy sociální péče sporáky, fritézy, konvektomaty, pánve, nerezový nábytek -pekárenské a cukrárenské výrobny a prodejny vitríny, pece, děličky těsta, rozvalovačky ...

Dobrovolné sdružení fyzických a právnických osob, které se zabývají obráběcími stroji a podílejí se na jejich výrobě, rozvoji a užití.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Výroba, architekt, prodej: -nábytek -vybavení hotelů, restaurací, kaváren, barů, banky, kanceláře, obchody, rodinné domy, byty a ostatní.

Prodej, servis, kalibrace, školení: - laboratorní šrotovníky - vlhkoměry na obilí - NIR analyzátory - laboratorní válcové mlýny - přístroje na chemické rozbory (bílkoviny, vláknina, extrakce) - přístroje pro kvalitativní rozbory potravin a krmiv - spektrofotometry Provozovna: Broumovská 63 547 03 Náchod - Malé Poříčí

Energetické průkazy budov. Energetické audity. Energetické štítky budov. Prodejem, montáž: - solární panely - fotovoltaické články.

Stolařství. Výroba, prodej nábytku: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - kancelářský nábytek - schodiště - dřevěné. Pergoly.

Dentia Výroba, prodej: -zdravotnické přístroje -gumové leštící nástroje -gumové leštící kotouče a válečky -brousící leštící a řezací kotouče -cirkulační kartáče -vhodné pro stomatologické ordinace a laboratoře.

Výroba, prodej, montáž : - značkové kuchyňské linky - koupelnový nábytek Zakázková výroba : - obývací a dětské pokoje a bytové doplňky - barové pulty - osvětlovací rampy Prodej, montáž: - konferenční stolky - pracovní desky z - kuchyňské dřezy - volně stojící a vestavěné elektrospotřebiče - různé typy závěsných ...

Výroba, oprava, montáž: - vyhrazená tlaková zařízení - ocelové konstrukce, potrubní trasy. Montáž, oprava: - armatury, ventilátory, regenerační ohříváky vzduchu, elektrostatické odlučovače popílku, mlecí linky k úpravě paliva, drtiče strusky, dopravní pásy, zauhlovací technika, mazutové a naftové hospodářství, vyhrazená plynová zařízení, ...

Montáž - ocelové konstrukce. Oprava, servis - energrtické zařízení. Práce: -kovoobráběcí -svářečské -zámečnické. Návrhy projektové dokumentace, výroba, montáže, úpravy a likvidace ocelových konstrukcí zejména: -haly, kontejnery, potrubní systémy, části výrobních linek, příčníky, podpěry, vazníky, drážky, schodiště, ...

Výroba, montáž: - kancelářský nábytek - nábytek pro školy, restaurace - kuchyně, jídleny - šatny, sklady, archívy.

Zastoupení společnosti CELESTRON pro ČR. Dalekohledy: - refraktory, newtony, Schmidt-Cassegrainy, Nexstary. Příslušenství: - Okuláry - Tubusy a montáže - Pohony, stativy.

Autorizovaný prodej, servis, oprava: -kompresory-ATLAS COMPCO -náhradní díly -příslušenství pro výrobu stlačeného vzduchu -mobilní generátory elektřiny.

Zakázkový i typizovaný nábytek pro kanceláře, hotely, recepce, ordinace, čekárny, školy, sanatoria, léčebny, kuchyně, nábytek do škol, knihoven, restaurací a barů. Ordinační a lékařský nábytek, nábytek do ordinace stomatologů, praktických lékařů, nemocnic, sanatorií, léčeben, lázní. Návrh a řešení nábytku i vybavení pro čekárny a vstupní haly. ...

Vývoj, výzkum, realizace: -technologie a zařízení pro nakládání s biologicky rozložitelnými odpady-BRO Zpracování BRO. Údržba zeleně, výkopové a terénní práce, elektroinstalace, el.přípojky. Prodej, oprava, servis: -kompostovací stroje

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.