CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Maloobchod, internetový prodej: - autodíly, náhradní díly na automobily všech domácích i zahraničních značek - oleje motorové, převodové, hydraulické, maziva, ostatní kapaliny - akumulátory - filtry, výfukové systémy, brzdové systémy - řízení, zavěšení kol, tlumiče pérování, pružiny, pohon kol - zapalování, příprava směsi - motor, ...

Prodej, oprava, servis: - buldozery (i použité, starší) - náhradní díly. Broušení klikových hřídelí.

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob a majetku PCO. Montáž, revize, projekce - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy, CCTV

Výroba, prodej - nábytek: - židle - kuchyňské linky - botníky - věšákové stěny - stoly pracovní, počítačové, studentské - poličky.

Zámečnictví. Výroba: - schodiště - zábradlí - brány, vrata - okasné ploty - mříže - rámy - atypická zábradlí - malé ocelové konstrukce, přístřešky.

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Oprava, servis: - čerpadla.

Naše firma se zabývá sériovou výrobou kancelářského nábytku a výrobou nábytku na zakázku dle individuálních požadavků zákazníka. Pomůžeme Vám realizovat veškeré Vaše představy. Těším se na případnou spolupráci. Pavel Dusil Nabízíme olepování hran! Olepujeme na stroji HOLZ-HER Olepíme papírové hrany, ABS hrany 0, 5–3 mm a masivní ...

Činnost: - připojení k internetu - prodej, servis výpočetní techniky - prodej GPS zařízení nejen do automobilů - instalace a servis strukturovaných kabeláží - poskytováním hlasových služeb - Alberon VoIP - webhosting

Výroba, práce: -atypické zámečnické výrobky a konstrukce

Maloobchod, prodej: -vybavení pro autoservisy.

Montáž, servis: - slaboproudé systémy - zabezpečovací systémy - kamery - domácí telefony - datové rozvody

Výroba: -servopohony -snímače hladin -elektronika -měřící a regulační technika.

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Maloobchod, e-shop: - vrtací, brousící a řeznými nástroji - technické tvrdokové frézy - brusné kotouče - diamantové kotouče.

Maloochodní prodej, e-shop: - tonery - inkousty - barvy - cartridge - náplně do tiskáren - kalkulačky - dřevěné hračky, stavebnice.

Oprava, servis, údržba: - sportovní letadla, kluzáky: - klempířské a nýtařské práce - lakování letadel - čalounické práce - letadlové hadice - vážení letadel.

Připojení k Internetu. Správa počítačových sítí. Prodej: -výpočetní technika

Servisní, provozně bezpečnostní a požární služba.

Výroba: - frézováním, soustružením, řezáním a broušením na CNC a konvenčních strojích v kusové a malosériové výrobě.

Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské. Autodoprava

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.