CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Prodej: - multimediální software - počítačové sestavy. Výroba: - grafické produkty. Provoz nahrávacího studia.

Autoservis, pneuservis, rychloservis, rychloautoservis TRUCKŮ. Autoopravna, oprava, servis: -automobily všech značek: -osobní, dodávkové (dodávky), nákladní, autobusy, kamiony, zemědělské a stavební stroje

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače, PC, příslušenství. Zámečnictví.

Technické služby Zlín. Komunální služby: -opravy a údržba veřejného osvětlení -svoz a zneškodnění odpadu -přistavování kontejneru -třídění odpadu -centrála Louky, tel.:577111411 -podchod Svit, tel.:577219930, 577221426 -sběrný dvůr Zálešná, tel.:577210336 -správa tržiště Soudní, tel.:577210366 -skládka Mladcová, ...

Autorizovaný servis a prodej: -HUSQVARNA -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál - tiskárny, notebooky, monitory, televize, projektory, faxy, kopírky, skenery.

TEDY Výroba : - univerzální odlučovač hrubých nečistot, vysavač na popel, odlučovač popela - určeno pro vysávání hrubých nečistot (popel, zbytky dřevěného uhlí, hlína, písek, piliny …….) - ideální pro čištění kamen, krbů a grilů - lze připojit ke všem typům vysavačů - objem nádoby 15 litrů. Velkoobchod, maloobchod, ...

Výroba, dodávka, rozvod: -teplo, teplá voda. Provozování: -sportovní areál -krytý bazén-tel.:596 585 590 -letní koupaliště-tel.:596 572 695 -hotel Sport-tel.:596 585 611 -zimní stadión-tel.:596 585 652. Údržba: -místní komunikace.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola - šicí stroje.

Umělecké kovářství. Práce: -kované brány, ploty, zábradlí.

Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Prodej, servis, oprava, repase: - manipulační technika BALKANCAR, CLARK BT, DESTA, EUROTRON - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky.

Prodej, montáž: - zabezpečovací systémy - vstupní identifikační systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy.

Dovoz a prodej: -vysokopevnostní řetězy, řetězové spojky a kombajnové nože Fasing.

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Zemědělská výroba. Opravy: - osobní a nákladní automobily - zemědělská technika. Pneuservis.

DODÁVKA: - sloupové a stožárové jeřáby VÝVOJ, VÝROBA, SERVIS, OPRAVY A MONTÁŽ: - jeřáby - plošiny.

Prodej domácí, profesionální a průmyslové čisticí a úklidové techniky a příslušenství. Čističe vzduchu, čisticí a esenciální prostředky, servis.

Stavební firma, stavba: - průmyslové a inženýrské stavby - demolice - bytová výstavba. Pronájem: - stavební a manipulační technika.

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.