CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, instalace: - systémy pro vyhodnocování pohybu vozidel ECHOTRACK. Prodej GPS, navigace.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Ovulační testy, těhotenské testy, výhodné sady ovulačních a těhotenských testů s dárky a bonusy, drogové testy (testy na přítomnost drog) srdeční markery, nádorové markery, testy infekčních onemocnění. In-vitro diagnostika See Now pro laboratoře, lékaře a pacienty.

JR Kompresory.cz Internetový obchod. Prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna, půjčování, pronájem: -kompresorů /kompresory/ včetně pneumatického nářadí -kompresory Sídlo: -Štěpnická 1083, 68601 Uherské Hradiště.

Montáž: -sdělovací technika -zabezpečovací technika

Prodej, montáže a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -protipožární zařízení -kamerové monitorovací systémy.

Velkoobchod: - nástroje, stroje: - svářecí, - obráběcí (kov, dřevo). - elektronářadí, - generátory, - úklidová technika, - zahradní technika, - vybavení dílen. Zastoupení německé značky Güde.

Servis, výkup, prodej notebooků, počítačů, náhradní díly pro notebooky, výkup notebooků Orlová, Ostrava, Havířov, Karviná, moravskoslezský kraj, opravy pc, notebooků, reinstalace systémů, prodej pc sestav, výkup notebooků, počítače, notebooky

Prodej : - autobaterie - akumulátory - traktorová skla Servis oprava : - opravy traktorů - opravy zemědělských strojů Výroba a prodej : - maso, masné výrobky. Prodej: - skot Holstein - zemědělská technika. - obilí. - olejniny

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Prodej školního nábytku a zařízení škol, tabulových systémů.

Dodávka, montáž: -technologická zařízení -ocelové konstrukce -montáž hydraulických zařízení.

Oprava, servis: - šicí stroje. Broušení, brusičské práce: - nože, nůžky - řetězové, motorové pily.

Půjčovna nářadí: - zahradní technika - stavení technika.

Prodej: - profi nářadí - brusivo PFERD - brusné nářadí na zakázku - stoupací železa

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Maloobchod, servis: -počítače a příslušenství -výpočetní technika. -elektronické zabezpečení.

Výroba, vývoj: -povlakovací zařízení. Výroba: -diamantové orovnávače. Služby: -přebroušení a přepovlakování nástrojů.

Oprava, servis. -elektrospotřebiče. Prodej elektického nářadí NAREX, PROTOOL. Převíjení elektromotorů, elektromotory. Prodej motorů, motory SIEMENS DUTCHI. Prodej elektrického nářadí a elektrospotřebičů značky ETA. Oprava servopohonů. Revize ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600. Opravy elektrických spotřebičů: -vrtačky, brusky, ...

Maloochod, prodej, prodej na splátky a finanční leasing: -kancelářský nábytek laminovaný i dýhovaný na deskových i kovových podnožích -kancelářské stoly, skříně, kontejnery, zásuvky, pořadače, teleskopické výsuvné rámy, kapsové pořadače -židle a křesílka šatní skříně a šatní -teleskopické pojízdné stojany -nábytek ...

Truhlářství, autodoprava. Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.