CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod: Produkty vhodné pro použití jako abrazíva, na pískování a na výrobu žáruvzdorných směsí: - bauxit - bílý korund - hnědý korund - smirek - Luxovit® - Collux®

Technik bezpečnosti práce Služby: - technik požární ochrany - služby požární ochrany - školení bezpečnosti práce

HROT-ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA Výroba, prodej, servis: -zemědělská, lesnická, komunální technika -zámečnictví -výroba tlakových hadic.

Bratři Kupkové Zámečnictví a karosárna Práce: -zámečnické-stavební-komplet -karosářské - opravy karoserií.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Jaromír Málek - JAMAL Prodej, půjčovna a vlastní servis: -elektrické ruční nářadí značek ATLAS, COPCO, MILWAUKEE, NAREX, PROTOOL, MAKITA, FESTOOL, METABO. Prodej: -pneumatické ruční nářadí -kompresory značek SCHNEIDER, GP, DEPRAG -příslušenství -motorové stroje HONDA.

Prodej, montáž a servis: - telekomunikační a zabezpečovací zařízení.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Výroba, prodej: -jednobublinové a středobublinové provzdušňovací systémy

Umělecké kovářství, kovářské práce. Výrobíme brány na elektrické i ruční otevírání. Nabízíme ploty, mříže, balkony a zábradlí. Provádíme osvětlení exteriérů i interierů, kování na dveře. Výroba: -bran, brány na elektrické i ruční ovládání -balkony, ploty, mříže, zábradlí i schodiště -atypické osvětlení interiér, exteriér -kování ke ...

Umělecké kovářství. Zakázková výroba: -kované brány, panty, ploty, schodiště. -bytové doplňky, kované svícny.

Prodej, e-shop: - počítače, PC - hardware - notebooky - dalekohledy - kopírky - kancelářská a výpočetní technika - fotoaparáty.

Prodej a servis autobusů Mercedes-Benz a Setra v České republice. Výroba segmentů podvozků a základních konstrukcí pro téměř všechny typy autobusů Mercedes-Benz a Setra ve výrobním závodu v Holýšově na Plzeňsku.

Prodej, export, oprava, servis: - vojenská technika - transportéry - motory - náhradní díly.

Projekce: - technická zařízení budov.

Výroba: -zvedacího a dopravního zařízení -zámků a kování -elektromotorů, generátorů a transformátorů -stavba strojů s mechanickým pohonem Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce vyhrazených zdvihacích zařízení. Výroba, montáž a rekonstrukce výtahů a zdvihacích zařízení. Výroba dieselagregátů od 50 kW-1000 kW. Kusová ...

Železářství, zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické.

Dodávky, prodej, montáž, servis, oprava: - kancelářská technika.

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Dodávka, prodej, montáž, autorizovaný dealer, oprava, servis: - kancelářská technika KONICA MINOLTA.

Kovoobrábění a soustružení, frézování a broušení na kulato.

Žárové zinkování nástřikem - metalizace /Zn, Al, Cu/. Tryskání mobilní - beton, kámen, ocelové konstrukce. Tryskání kabinové - ocelové konstrukce. Speciální nátěry - ochrana betonu, kamene, sanace. Zámečnické práce. Výroba stavebních ocelových konstrukcí, nátěry. Revize ocelových nádrží, kotlů, tlakových nádob, znalecké posudky tlakových ...

Projekce, dodávka a montáž: - velkokuchyňského zařízení pro veřejné stravování, nemocnice, restaurace, hotely, kuchyně, školy, -gastronomie, gastrozařízení - vybavení.

Nabízíme zámečnické práce, výrobu a montáž ocelových konstrukcí.