CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Import gastronomické technologie přímo od světových výrobců včetně jejich servisu. Blendtec: - automatické barové a kuchyňské mixery - oplachovače nádob mixerů

Prodáváme a provádíme servis lesní a zemědělské techniky..

Orientuje se převážně na instalace včetně dodávky klimatizačních zařízení, servis a opravy. Naše firma poskytuje záruční i pozáruční servis na klimatizace: MATUSHIMA YORK .

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Kuličky a válečky pro valivá ložiska a jiné aplikace.

Elektronické zabezpečovací systémy: - kompletní zabezpečení Vašeho majetku (bytů, rodinných domů, balkónů, vstupních dveří, obchodů, budov i velkých objektů a areálů) - návrhy, projekty, montáže zařízení, revize, záruční i pozáruční servis, opravy - poradenská a konzultační činnost - ostatní bezpečnostní technika.

Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Prodej: gastro vybavení a zařízení pro velkokuchyně, školní jídelny gastrotechnika gastrozařízení -konvektomaty UNOX, RETIGO -kávovary JURA -šokery -pizza pece -chladící nerez stoly -vitríny, myčky -fritézy -digestoře -výrobníky a drtiče ledu -gastrobazar a servis v oboru gastrotechnika. Výroba: -nerez nábytek. Internetový ...

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

INFRACLIMA EKO systém vytápění/chlazení. Prodej: - voda, topení, hadice, odpady, sifony, WC, keramika, baterie, armatury, fitinky, bojlery, izolace trubek, pásy plyn- hadice, kohouty MIRELON.

Kovovýroba: - svařované ocelové trubky a profily - válcované ocelové profily otevřené C, U, L - speciální válcované profily. Podélné a příčné dělení - ocelové pásy.

Velkoobchodní prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Výroba: -obráběcí nástroje na zakázku -speciální obráběcí nástroje

Revize, opravy: - točivé stroje - pístové kompresory - turbokompresory - rootsová dmýchadla, turbodmychadla - turbíny.

Prodej, servis a pronájem vodních skútrů a motorových lodí..

Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelná čerpadla.