CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - montážní nářadí - dílenské vybavení - spojovací a upevňovací materiál.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Práce: -zámečnické.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Práce, služby: - posouzení radonového indexu pozemku - krátkodobá měření objemové aktivity radonu v objektech – pro kolaudaci, rekonstrukci, prodej a koupi objektu apod. - radonovou diagnostiku objektů před projekcí ozdravných opatření - měření radonu ve vodě - měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve stavebních materiálech ...

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Watrex Praha s.r.o. nabízí: - HPLC přístroje - HPLC kolony - Chromatografické příslušenství - HPLC laboratoř.

Výpočetní, telekomunikační a kancelářská technika: - černobílé tiskárny - barevné tiskárny - faxy - multifunkční zařízení

Prodej, E-shop, maloobchod: - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - jídelní sety, stoly - sektorový nábytek - obývací stěny - kancelářský nábytek - postele - ložnice.

Oprava, servis: -chladničky -mrazničky -pračky -myčky -sporáky.

Výroba a prodej: - oleje mazací - maziva plastická - tuky - parafíny a ceresiny - vazelíny - rafinérské výrobky - asfaltářské výrobky

Práce, služby: - vývoj a implementace vlastních vizualizačních a řídicích systémů řady TIRS kategorie SCADA/HMI pro oblast průmyslové automatizace - vývoj SW a HW - dodávka a kompletace dispečerských pracovišť na bázi SCADA/HMI vizualizačních a řídicích systémů TIRSWeb, TIRS.NET nebo TIRS32 - dispečerské aplikace pro rozvodné závody - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -notebooky -výpočetní technika -počítače.

Výroba, výrobce: - hydraulické komponenty, - hadice, - příruby, - o-kroužky, - hrdla, - spojky, - manometry, - rychlospojky.

Výroba - technologické celky pro hutní průmysl.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Práce: -gravírování -CNC frézování -laserování -řezání laserem -velkoplošný tisk. Výroba: -skeletové, sluneční a netradiční hodiny

Dodávka, velkoobchod, prodej, výroba: -náhradní díly pro důlní stroje -důlní stroje-také oprava, servis. -náhradní díly pro drtiče, třídiče aj. stroje kamenolomů, štěrkoven, pískoven.. -slévárenské modely-od výkresů, přes technologický postup až ke konečnému zpracování -vrtací korunky -díly k vrtacím kladivům

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -kancelářská technika, příslušenství: -registrační pokladny -pokladní systémy SERD.

Půjčování, půjčovna, pronájem: -čistící stroje.

Broušení, leštění nerez materiálu, hliníku a materiálu před galvanickým pokovením.

Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Služby: -tvorba webových stránek, webdesign -tvorba software na zakázku -správa počítačových sítí -vytváření a certifikace klíčů k digitálnímu podepisování a šifrování. Prodej: -výpočetní technika, počítače PC, hardware.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.