CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -malá zemědělská technika.

Projekce, výroba, dodávky a montáže strojně-technologického zařízení zejména pro potravinářský průmysl: - strojně-technologické zařízení pro dopravu, čištění, zpracování a uskladnění obilovin - dopravníky svislé (korečkové) - dopravníky vodorovné (řetězové, šnekové) - prvky spádové dopravy (kolena, hradítka, klapky) - ventilátory, váhy, ...

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Půjčovna: - nářadí - čistící stroje na koberce. Čištění: - koberce.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Výroba: - elektronické informační panely a systémy pro městskou hromadnou dopravu. - řídící jednotka MR 27.2 - terminál MN76.2 - vnější informační panely DPL - vnitřní informační panely AK78 - zobrazovač času a pásma - mikrofon

Balící služby: - balení tiskovin. Výroba: - nárazuvzdorné obálky, - bublinkové sáčky různých velikostí.

Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Výroba, dodávka, prodej, maloobchod, doprava, práce: - stavební hmoty a stavební prvky - betonové směsi - přípravné práce pro stavby, zemní práce - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování, demolice - silniční motorová doprava nákladní tuzemská - návěs, 30t - poskytování technických služeb, zimní údržba ...

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnické a klempířské prace - sváření - kvalitní povrchové úpravy - montážní práce - výroba menších strojů - strojních podskupin a dílů skládajících se především ze svařovaných konstrukcí a rámů za použití přesně tvarovaných laserem řezaných dílů, dutých profilů doplněných obráběnými ...

Měření a vyhodnocení vibrací strojů včetně frekvenční analýzy.

Služby, práce: - geologický průzkum - inženýrská geologie - geotechnika Měření: - radonu - polní zkoušky (statická zatěžovací zkouška, ...)

Prodej, servis: - rehabilitační a kompenzační pomůcky - zdravotnické potřeby - schodolezy. Výhradní dovozce: - invalidní vozíky. Výroba: - antidekubitní sedací polštáře, matrace, podložky WAFLE - madla - do koupelny, WC - sedačky do sprchy - protiskluzové nástavce holí - navlékače ponožek - oděvy a prádlo pro zdravotnictví.

Značkový servis HEWLETT PACKARD, HP Corporate Reseller. Servis, oprava, prodej, maloobchod: -inkoustové, laserové tiskárny -počítače, výpočetní technika, PC, grafické stanice, KAYAK monitory, LCD panely -plotry, scanery, designjet -spotřební materiál, tonery, kazety, cartridge -servery HP, IBM, COMPAQ -UPS, záložní zdroje ...

Prodej hardwaru, softwaru, servis výpočetní techniky -služby v oblasti IT.

Služby: - outsourcingové služby v oblasti IT - servis výpočetní techniky - webhosting, webdesign - servis mobilních telefonů Nokia a HTC

Služby, ČR i SR: -opravy hydraulických a elektrických systémů vozidel -opravy lisovacích kontejnerů -opravy popelářských vozů -zámečnické opravy.