CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA Prodej, servis: - kopírovací stroje - mobilní telefony - servis mobilních telefonů - příslušenství k mobilním telefonům - faxy - montáž HF sad do automobilů - monitorující zařízení do automobilů - optimalizace mobilních tarifů - psací stroje - vazací stroje - papír xeroxový, tabelační, faxový - ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba: - optické a fotografické přístroje. Oční optika.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Úklid a údržba komunikací, dovoz vody. Nabídka služeb pneuservisu, autodopravy a servisu nákladních automobilů Liaz, Tatra a Avia.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Tepelné zpracování kovů - kalení - cementace - zušlechťování - podtlaková cementace - nitro cementace - nitridace - karbonitridace - žíhání - kapilární pájení

Stavební společnost. Práce, stavby: - realizace staveb z úrovně generálního zhotovitele při současné podpoře odborných profesí v rámci divizního uspořádání - divize hlavní stavební výroby, - divize průmyslových podlah a stříkaných betonů - divize monolitických konstrukcí včetně úprav betonů (vrtání a řezání) a střediska ZTI. ...

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Služby, zprostředkování, export, vývoz: -v oboru slévárenství: -odlitky z oceli, šedé litiny a tvárné litiny -volné a zápustkové výkovky -svařence. Práce: -strojní opracování -montáže. Výroba a přejímka: -kompletní obráběcí stroje.

Zabezpečení objektů. Zabezpečení vozidel. Kamerové systémy. Protipožární systémy. Automatizace: - ovládání vrat - termostaty - ovládání dveřních zámků. Elektroinstalační práce.

Dovoz, prodej, maloobchod, půjčovna, pronájem: -karavany.

Konstrukční kancelář: - konstrukce postupových nástrojů - konstrukce mechanizací - konstrukce středních a velkých lisovacích nástrojů - konstrukce transferových nástrojů.

Nástrojárna. Výroba, konstrukce, prodej: - lisovací nářadí - řezné nářadí - lisovací formy, forem - speciální operační přípravky. Lisovna. Služby: - lisování (nabídky volné kapacity).

Výroba vysokotlakých kompresorů ke stlačování vzduchu pro dýchací techniku potápěčů, hasičů a záchranářů.

V llikvidaci AQUAMETRO s.r.o. Dvoz a odborný prodej švýcarských výrobků: - vodoměry na studenou vodu: - bytové, domovní, průmyslové, - vodoměry na teplou a horkou vodu: -bytové, domovní, průmyslové, lopatkové i šroubové k přímému čtení i s vysílači průtoku, k samostatnému užití i jako členy měřičů tepla. Kalorimetrická ...

Výhradní dovozce, import: -značky STA-RITE, NOCCHI, PENTAX, AQUASYSTEM. Velkoobchod, prodej: -čerpací techniky /technika/: -čerpadla /čerpadel/: -odstředivá -ponorná.

Ke 3.9.2012 proběhla fúze společnosti Ernst Glogar s.r.o. s firmou Haberkorn Ulmer s.r.o. Nástupcem je firma Haberkorn Ulmer s.r.o. - www.haberkorn.cz Prodej a servis: -Hydraulika a vzduchotechnika -hydraulické a průmyslové hadice -lisovací koncovky a objímky TIEFFE -šroubení, adaptery VOSS - výhradní zastoupení -filtry, hladinoměry ...

Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika. Výroba: -skleněné ozdoby.

Služby, výroba, práce: -konstrukce nástrojů, nářadí za pomocí CAD. -výroba nástrojů. -výroba forem. -maloseriová výroba na vstřikolisech. -kovoobrábění. -soustružení. -frézování. -broušení. Výroba, prodej, e-shop: -podvozková kola pro modely. -hračka - Rocket (model rakety na vodu).

Výroba lékařské techniky -natáčecí stanice -vyhodnocovací stanice -Portable stanice -Videomonitoring -fotostimulátor -VEP stimulátor -herní PC ( stimulace BFB) -příslušenství.

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Výroba, prodej: -měřicí a regulační technika -snímače teploty -regulátory -jímky -převodníky a přizpůsobovací členy -snímače tlaku.

Práce: - obráběcí práce na CNC strojích - soustružení - frézování - broušení materiálu - lapování, leštění materiálu - dělení materiálu.