CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.

Prodej, servis, oprava: - zemědělská technika pro rostlinnou a živočišnou výrobu - mulčovače - traktory - kombajny - zemědělská, komunální a zahradní technika John Deere, Kuhn, Pöttinger, Carraro Dodávka: - sedačky GRAMMER - akumulátory VARTA a AKUMA - pneu všech značek a rozměrů a v neposlední řadě oleje JOHN DEERE a ...

Servis a prodej nového i použitého gastro zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Prodej: - výpočetní technika, telekomunikace.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Prodej a půjčovna karavanů a obytných vozů.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Dovoz a prodej čistící a úklidové techniky.

Vývoj a výroba leteckých simulátorů a jiných treningových zařízení.

Výroba: -kartonáže: -krabice -přepravní obaly -lepenka -vlnitá lepenka -včetně potisku.

Montáž, opravy, seřizování: -měřící a regulační přístroje -zařízení průmyslové automatizace. Záruční a pozáruční opravy: -přístroje firmy KOMEX-THERM.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .