CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Revize: - hasící přístroje. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, oprava: -profesionální systémy k ochraně majetku před vloupáním a požárem -systémy kontroly vstupu a docházky -zabezpečovací technika EZS proti vloupání a požáru -elektronické systémy EPS včetně připojení na hasičský záchranný sbor v dané lokalitě. Systémy průmyslové televize CCTV: -kamerové ...

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.

Široký výběr nábytku pro váš byt i kancelář. Velkoobchod, maloobchod: - kuchyně 150 - 200 cm - kuchyně na objednávku dle přání zákazníka - kuchyňské pracovní desky - kuchyňské a jídelní stoly - velký výběr židlí a stoliček - lavice a jídelní sety - rohové lavice - dětské kolečkové židle - kancelářské židle - kancelářský ...

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Služby: - strojní vyšívání - sítotisk - servis šicích strojů

Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Výhradní zastoupení VARI, HONDA. Prodej, servis, opravy, oprava: -malá, zemědělská, zahradní, chalupářská, komunální technika: -sekačky, malotraktory, kultivátory, rotavátory.

Výroba: - anody pro galvanické pokovování zinek, nikl, měď, cín - černění (brynýrování) ocelových dílů - zinečnaté fosfátování Kooperace s firmou Repon, s.r.o.: (galvanické pokovování) - zinek - vany do délky 4, 2 metry - elektrolytický nikl - dekorativní chromování - elox.

RONA Prodej, servis: -motorové pily, -elektrické pily, -sekačky na trávu motorové i elektrické, -rozbrušovačky. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Servis, opravy a prodej: -kompresory (šroubové mazané, šroubové bezmazé, pístové) -kompresorová technika Atlas Copco -příslušenství (kondenzační sušičky a absorpční sušičky vzduchu) -náhradní díly originál -HOT LINE 24 Další výrazy: -servis kompresorů. Sídlo firmy: -Stonava 1060.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Výroba pro strojírenství, stavebnictví a potravinářský průmysl. - obráběčské, zámečnické práce - zpracování nerezových materiálů

Umělecký kovář a zámečník: -proty, brány, balkóny, mříže, zábradlí, vrata -montáže pohonů bran -vývěsní štíty -konstrukce.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Chladírenský servis Prodej: -kompletní sortiment elektrospotřebičů. Montáž, servis: -chladničky -mrazničky -výrobníky ledu a zmrzliny -chladicí zařízení. Prodejna Elektro: Náměstí T.G.M. 23 Červený Kostelec

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -brambory -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Výroba, dodávka, prodej: - pytle na odpady - obaly pro obchodníky tašky, sáčky, potravinářské fólie - sáčky do koše - zipové sáčky - sáčky na psí exkrementy

Prodej, oprava, servis: -vodní a teplovodní čerpadla -záruční a pozáruční servis firem GRUNDFOS, PEDROLLO, DAE, Sigma Hranice, Sigma Lutín, Kovo Konice, ISH a HCP.

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)