CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - zařízení pro obchod a gastronomii (chladící vitríny, obslužné vitríny, přístěnné vitríny, cukrárenské vitríny, salátové vitríny, chladící a mrazící skříně, nerezová zařízení pro gastronomii a mnoho dalších).

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Autobazar. Prodej: - prodej ojetých vozů, nákladních automobilů, skútrů, karavanů.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Výroba, velkoobchod: - nábytek. Čalounické práce.

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Prodej PC a PC komponentů, herních konzolí a zařízení, fotoaparátů, tiskáren, tonerů, sítě, tabletů, notebooků, routerů a ostatního elektra

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Naše služby: - mobilní tryskání - lakýrnické služby..

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny MP16. Návrhy, zpracování, výroba, montáž: - reklamní tabule - reklamní panely - reklamní plachty - polepy. Odtahová služba. Stavební technika.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávky, velkoobchod: - monitorovací a řídicí systémy technologických procesů v oblasti chemického a důlního průmyslu, energetiky a teplárenství - průmyslová automatizace.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Měření a regulace v průmyslu. Vývoj a výroba elektroniky, montáž, oprava: - měřící a regulační technika. Poskytování: - software. Technická a inženýrská činnost se zaměřením na výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Kompletní řešení zpracovávání dat v průmyslových elektrických sítích - prostřednictvím MULTI CONTROL SYSTEM ...

Výroba kmenových pásových pil, kmenových fréz a příslušenství. Zámečnická výroba. Kovovýroba.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Internetový prodej(e-shop): - výpočetní a komunikační technika a příslušenství - spotřební materiál.

Kontrola, oprava, servis, revize: - hasicíc přístroje

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..