CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Prodej, eshop: -kompresory. -pneumatické nářadí. -vyvěvy. Montáž, opravy: -rozvody stlačeného vzduchu. -rozvody technických plynů. -kompresory. Revize: -tlakové nádoby. Prodejna: Heřmanův Městec, K Nákli 238, tel.: 469625274

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika

Společnost je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:2009 Studie, projekt, dodávka na klíč, rekonstrukce, opravy, servis. Výtahy: -lanové, trakční, hydraulické, bubnové -osobní, nákladní, jídelní -atypické, speciální -pro imobilní osoby (se sníženou pohybovou schopností) -nosnost od 180 - 5000 kg -autovýtahy -technologické až 11 ...

Velkoobchod: - tryskací materiál.

Výroba: - lepenka - vlnitá lepenka - obaly z vlnité lepenky - krabice a další výrobky z vlnité lepenky. Sídlo firmy: - Bruntál, náměstí Míru 6.

Vývoj, konstrukce, zakázková výroba, prodej, servis, opravy, repase: -vibrační technika -různé atypické vibrační stroje: -vibrační stoly (stůl), příložné vibrátory s elektromagnetickým upínáním -trubkové vibrátory různého průměru a délky, vibrační jádro -další vibrační techniky dle požadavků zákazníka -biosensory.

Technické služby města Nová Paka. Odvádění a čištění odpadních vod. Úklidové služby.

Služby: -připojení k internetu -tvorba www stránek -správa sítí, servis 24 hodin denně. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika (kompletní), -software -počítače PC, tiskarny -monitor, klávesnice, CD-ROM, -příslušenství -účetní, ekonomické agendy -mobilní telefony -spotřební materiál. Komplexní nabídka, dodávka, ...

Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Výroba, instalace, oprava, servis: Zařízení pro zpracování kabelů -krimpovací stroje a nástroje -zařízení pro "splice" spojky -odizolovací zařízení -stříhací zařízení -ruční nářadí -omotávací zařízení -speciální zařízení -testovací zařízení Zařízení pro elektrotechnickou výrobu: -pájecí zařízení -zařízení pro ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové konstrukce.

Výroba a prodej: - potištěné samolepící pásky - potištěné pásky - potisk pásek - balící pásky - barevné pásky - lepící pásky s potiskem - stretch folie - páskovače - dispenzory - maskovací pásky - malířské pásky - transparentní pásky - hnědé pásky - hotmeltové pásky - akrylátové pásky - pásky na zakázku - výrobce ...

Stavba, výstavba, montáž, instalace: - plyn, voda, topení. Povrchová úprava kovů: - práškovými plasty (KOMAXIT). Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské - plynařské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - oleje, maziva.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Dodávka, montáž a regulace: - systémy měření.

Výroba, prodej: - dílce a komponenty pro automobilový průmysl - kovovýroba. Služby: - autodoprava a logistika - kovoobrábění.

Zajišťujeme: - projekce, dodávky a montáže sdělovacích zařízení a rozvodů.

Konstrukční práce : - lodě, čluny, plovoucí zařízení - projektová, schvalovací, výrobní dokumentace - aprobace ČLPR-GL - ocelové konstrukce - podklady pro pálící programy - poradenství - lodě, plavidla, čluny.

Galvanická povrchová úprava kovů: - závěsové hromadné zinkování bílý nebo žlutý chromát - závěsové hromadné niklování - galvanizace.

Prodej, maloobchod: - spotřební elektronika - televizory - mobilní telefony - počítače, počítačové sestavy - domácí elektrospotřebiče (pryčky, myčky, sporáky, chladničky, mikrovlné trouby, drobné spotřebiče).