CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Provádíme rekonstrukce domů a bytů, půdní přestavby, zateplovací systémy, vodoinstalace, ocelové konstrukce, montáže i zámečnické a svářecké práce, topenářství, rekreační objekty.

Výroba, maloobchod, prodej: -montované haly a sklady -policové regály -paletové regály -speciální regály.

Technické služby. Služby: -údržba městských komunikací. -odvoz odpadu. -údržba městské zeleně. Provoz: -koupaliště BOR. -zimní stadion.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Technické služby. Provoz: Sběrný dvůr, skládka Podhůra, tel.: 469630007 Veřejné osvětlení, tel.: 515538453 Údržba komunikací, tel.: 469637820 Správa hřbitovů, tel.: 469638878 Útulek Chrudim: 734796371

Služby, práce: -statické zajištění staveb: -mikropilotáž. -mostní konstrukce. -historické objekty. -jádrové vrtání (beton, cihla).

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Profesionální a přehledný e-shop: - kvalitní, moderní dětský, školní, kancelářský, reprezentativní, sedací, dílenský, venkovní, dřevěný, kovový, platový nábytek - technika a vybavení. 3D návrhy.

Výroba, prodej: -analytická laboratorní technika.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Úklid Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Rychnov nad Kněžnou. -čištění koberců a čal. nábytku -úklidový servis pro firmy, postavební úklidy hal, obchod. domů, kanceláře, domácnosti, obchody, zdravotní střediska, úřady, bytová družstva, školy, -prodej úklidové techniky a čistící techniky Kaercher ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ AUT VŠECH VELIKOSTÍ, ...

Servis: - kancelářská technika - obchodní technika.

Prodej, servis, poradenství: -informační technologie -hardware, software, správa sítí -internet, webová prezentace -GPS navigace, systémy monitorování pohybu vozidel -pokladní systémy, hotelové informační systémy.

HODNOTY, KTERÉ PŘITAHUJÍ Prodej, oprava, servis, generální opravy: -kovoobráběcí stroje. Prodej, komplexní dodávky, servis záruční i pozáruční: -magnetické výrobky pro průmysl (magnety) -distributor předních výrobců magnetických materiálů a systémů -tvrdý ferit -neodymové magnety -AlNiCo -SmCo -magnetické přídržné prvky ...

Rostlinná výroba. Opravy zemědělských strojů.

Prodej, servis (HECHT, ECHO, CLABER, RAPTOR, GRIZZLY, Blue Bird, DAKR, SECO GROUP): - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - pily.

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Služvy, výroba, práce: -strojní obrábění, -soustružení -frézování -broušení -zámečnické práce -montážní práce.

Velkoobchod: - laminátory - panelové pily - ohýbačky - software pro tisk vizitek

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Měření: - optimální přesnost - garance kalibrovaného měřidla - maximálně rychle nasazené měřidlo do výroby - průkaz pro audit a certifikaci - výrazná ekonomická výhodnost spolupráce - protokol o kalibraci podle norem ISO.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny, řetězy - náhradní díly na zemědělskou techniku.

Variant styl. Prodej: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - interiéry.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...