CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Konstrukce návrhů: -vibrační dopravní a třídící trasy, systémy, uzly -jednotlivá vibrační zařízení. Výroba, prodej, servis: -příložné vibrátory -vibrační dopravníky žlabové a trubkové podavače, trubkové, měniče frekvence, odvodňovače, drtiče žlabové a vertikální dopravníky, třídiče, stoly, vytloukací rošty, speciální ...

Prodej produktku Metal Conditioneru METALTEC-1 jako ochrana kovových třecích ploch.

Zabezpečení automobilů s přenosem signálu na mobilní telefon majitele: -centrální zamykání -imobilizéry -autoalarmy. Elektronické zabezpečení objektů: -byty, sklady, kanceláře, rodinné domy: -systémy průmyslové televize -elektronické požární signalizace (EPS).

Internetový obchod: - nábytek - kancelářský, bytový i restaurační nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - kuchyňské linky - jídelní soupravy - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Výroba: - kovové konstrukce - ploty - brány - zábradlí - schodiště - jednoúčelové stroje a zařízení provozů - manipulační technika - ocelové vchodové dveře a vrata.

Globální partner pro kompletní obalová řešení Exportní obaly na jedno použití: -vnitřní balení -jednorázové obaly -vratné obaly -dlouhodobé obaly -obalové doplňky

Společnost Novex Bohemia s.r.o. zajišťuje tvrdé chromování ve své provozovně ve Slaném.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Prodej: - registračních pokladen a pokladních systémů pro vybavení obchodů, restaurací, hotelů a závodních jídelen.

Radon - provádíme stanovení radonového indexu pozemku - měření uvnitř objektů - radioaktivita stavebních materiálů - servis a poradenství.

Obchod s pekárenským zařízením a balící technikou.

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Opravy, údržba: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby.

Obchod, nákup, prodej, repase, GO, přestavby: -vojenská technika a materiál -automobilní a ženijní technika a náhradní díly, ne drobné náhradní díly, motory, převodovky, nápravy, kabiny... -dopravní prostředky PHM -autojeřáby. Značky: Tatra T138, T148, 813, 815, PV3S. Vojenský zdravotní materiál, polní nemocnice chirurgického typu (PNCHT), ...

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Dovozce a distributor domácích spotřebičů značky Snaige, Perfekt, Whirlpool, Bess, Tesy, MPM Product: -chlazení, sporáky, pračky, myčky ohřívače vody, TV, domácí spotřebiče.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

HAZMETAL s.r.o. AUTOSERVIS - ZÁMEČNICTVÍ

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC