CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodejní velkosklad, dodávky: -kompletní zařízení pro velkokuchyně, hotely, bistra včetně chladírenského zařízení a náhradních dílů.

Velkoobchod a maloobchodní prodej ložisek všech typů a rozměrů. Prodej ložisek mnoha značek ZKL, SKF, FAG, NTN, INA, KOYO, NSK, CX, GPZ, URB, MGM, FLT, adalší. www.djloziska.cz

Výroba: -ekologické palivo -lisované dřevěné brikety Zakázková výroba: -zámečnické práce -mříže, vrata, ploty, schodiště.

Služby: -chladírenský servis -instalace, opravy chladicích zařízení.

Výroba a prodej průmyslových filtrů a filtračních médií.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Dodávka materiálů pro signmaking, distribuce samolepicích fólií

Výroba, dodávka, montáž, projekt, záruční, pozáruční servis: - technologie pro čističky, ČOV - pískové filtry, čiřiče, nádrže. Úprava a filtrace vody: - filtrace povrchové, podzemní vody na vodu pitnou - tlakové pískové filtry, kontinuální pískové filtry, oxidace, usazovací nádrže. Čištění průmyslových odpadních vod: - ...

Maloobchod, prodej: - odlučovače ropných látek - lapáky tuků a škrobů - neutralizační nádrže - regulátory průtoku - nástěnná stavidla - dešťové nádrže - přečerpávací stanice - odvodňovací žlaby - nerezový program - průmyslové vpusti - nerezové žlaby - koupelnové žlábky - plastové poklopy - litinové poklopy ...

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle, křesla, křesílka -kancelářské doplňky -dětská a mladá móda - značková pera PARKER.

Výroba(i na zakázku), velkoobchod, maloobchod, prodej: -kuchyňské linky -obývací pokoje -skříně na míru -dětské pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek. Výroba, prodej, montáž: -plovoucí podlahy. Jde o nábytek vyrobený ve vlastní provozovně v prvotřídní kvalitě zpracování, s kováním ...

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Vývoj, konstrukce a výroba: - komponenty a vozy pro osobní a městskou kolejovou dopravu.

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Výroba, import, export: - uzavřené radioaktivní zářiče(URZ) a zařízení s nimi.

Regionální partner SOLARTECHNIK Výroba, dodávka, montáže, oprava, opravy, opravna, servis: -žaluzií horizontálních, vertikálních, plissé -ISO design - ochranná známka - -horizontální žaluzie pro okna s dvojitým izolačním sklem - licenční výrobek -látkové rolety, látkových rolet -bezpečnostních navíjecích mříží, mříže ...

Maloobchod, prodej: -FOTO-KINO-DALEKOHLEDY a kompletní příslušenství. Autorizovaný prodejce fotoaparátů značek NIKON, CANON, OLYMPUS, MINOLTA, PENTAX, FUJI, SONY, LEICA a PANASONIC. Další nabídka: -objektivy Sigma, Voigttlanger a Exakta -blesky Metz, Sigma a Unomat -brašny Lowepro, Crumpler, Samsonite a Hama -stativy Manfrotto, Velbone, ...

Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, vrtání

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Služby: -broušení řetězů -vyvažování a broušení nožů -rukavice, štíty, brýle, popruhy -půjčovna malé zahradní techniky -výkup a prodej použité zahradní techniky.