CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Kamenný a internetový obchod.Prodej, montáž opravy a servis počítačů, tiskáren, notebooků, LCD monitorů a satelitní techniky.Nabídka náplní do tiskáren, renovace tonerů.Správa počítačových sítí, tvorba webových prezentací.

Prodej, instalace, servis, repasování, znalecké posudky, odhad ceny: -výpočetní technika: -počítače, tiskárny ... -telekomunikační technika -kancelářská technika. Modelářské práce: -malé letadla.

EKOLIA - zahradnická společnost, s.r.o. Firma Vladimír Švec - EKOLIA - provoz kompostárny - provoz okrasné školky - prodej vybraného sortimentu zahradnických potřeb - údržbu zeleně - provádění prací zahradnickou mechanizací - zakládání a údržbu zeleně - odborné zahradnické práce - dendrologické průzkumy - projekci.

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Vakuová technika: -vakuové přísavky od 1-1000mm a příslušenství -komponenty pro roboty a automatizaci, vakuové upínací desky, vývěvy, spínače, Biplast -plastové článkové přívody chladící kapaliny FLEXO-LINE -ochranné měchy -SUPERPLAST - ochrana vodících ploch -teleskopické ochranné pružiny -úchopové systémy pro roboty ...

Obchod, prodej, dodávka až k zákazníkovi, výroba, inženýrink: -soustružení, kovoobrábění (i v CNC): -ocelové díly, svařence -opracování odlitků a výkovků, hmotnost nerozhoduje -třískové obrábění (i v CNC).

Výroba dle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, dodávka, obchod, prodej: -kovoobráběcí nástroje (nástroje na kov) pro soustružení, frézování a obrábění otvorů -tělesa nástrojů -vyměnitelné břitové destičky -celokarbidové frézy, vrtáky. Služby: -technologické poradenství (řešení technologie obrábění) -řešení projektů kovoobrábění.

Komplexní služby, návrh, poradenství, dodávka na klíč, realizace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, servis i pozáruční, opravy: -zabezpečovací a kamerové systémy a další slaboproudé technologie do všech typů objektů, byty, rodinné domy (RD), chaty, firmy, až po rozsáhlé areály typu výrobní podniky. Alarmy a zabezpečení budov vč. vzdálené ...

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Naše služby: - zelené střechy - sadovnická projekce a realizace - údržba zeleně - závlahové systémy

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Chladírenský servis. Prodej, oprava, servis: -chladničky a mrazničky -chladící a mrazící zařízení.

Velkoobchod elektropříslušenství. Zastoupení firmy: -PHILIPS, OSRAM, SYLVANIA, TESLA, WETRA, VARTA, PANASONIC, BATERIA DURACEL, HAMA, CLARION, TEROZ, MINOLTA, CASIO, OLYMPUS. Velkoobchod, prodej, dovoz, import: -drobné elektro, elektroinstalační materiál -baterie, žárovky, svítilny, zářivky -nabíječky, kazety, ...

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Hlavním výrobním programem je zakázková výroba a montáž malých sérií a kusových zakázek nerezových svařenců, potrubí a olejových systémů pro kompresory.

Provádíme kompletní instalatérské, topenářské a svářecké práce. Popis činnosti: - montáž ÚT - rodinné domy - průmyslové stavby - rozvody vody, plynu a kanalizace - kotelny - vytápění podlahové - kompletace koupelen - zkoušky, revize - ohřívače vody Výrobky a služby: - voda - plyn - kotelny - vytápění podlahové - ...

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Firma BESY CO spol.s r.o. pro Vás zajistí: - projekt, montáž, oživení systému stabilního hasícího aerosolového zařízení FIRE JACK - posouzení požárního nebezpečí - posouzení požární bezpečnosti staveb - poradenská činnost v problematice požární ochrany - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o požární ochraně - ...

Zámečnictví. Servis, montáž, výroba, repas: -mlýnská technologie.