CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba potravinářských zařízení. Výroba, prodej: - zařízení pro pivovary, mlékárny, sýrárny, zpracování vajec, sirupárny, potrubní systémy, ventilové panely a bloky - výroba hliníkových konstrukcí - zpracování nerezu - mechanické úpravy kovů Projekční činnost, projekce, inženýr, architekt: - investiční výstavba - ...

Dovoz, prodej: -tiskárny: -řádkové -maticové -laserové -labelové -iontové -LED -pasové -dokumentární -pokladní -speciální bankovní -mechaniky -řezačky -odvíječe -skládačky -střásačky -řezačky -obálkovací linka DS-201. Značky: -Genicom -Microplex -C.Itoh -CBM -FKS -Tronic group ...

Služby: - dodávky hardware (Sun Microsystems, RSA Security, Check Point, Cisco, 3COM, Molex/MOD-TAP, SIEMENS, Compaq, Hewlett-Packard a mnoha dalších) - dodávky operačního, informačního, ekonomického a bezpečnostního software (Sun, Lotus, Check Point, Microsoft, Novell, Oracle a dalších) - vše až do úrovně správy systému a síťových služeb - ...

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Dovoz, prodej a servis zařízení pro podniky společného stravování.

Prodej přístrojů pro noční vidění a loveckých pozorovacích přístrojů.

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -regály -posuvné dveře -vybavení kanceláře -altány a pergoly -dřevěné ploty.

Velkoobchodní prodej pro montážní firmy: - ventily, teploměry, hadice - ponorná a kalová čerpadla Výroba, montáž a kompletace čerpací a regulační techniky: - domácí vodárny, ponorná čerpadla - regulátory tlaku plynu Dodávky sortimentu pro výrobce tepelné a čerpací techniky: - teploměry, manometry - kabelové svazky, spínače.

Prodej informační technologie. Školení.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Firma zastupuje na trhu v ČR a SR německé firmy. Produkty: - třídící technika Allgaier Process Technology - sušící technika Allgaier Process Technology - třídící technika Mogensen .

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Nabízíme: - dělení materiálu - výroba ocelových konstrukcí - obrábění na konvenčních strojích - obrábění na číslicově řízených strojích.

Prodej olejů a maziv. Regionální zastoupení PARAMO a.s.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Kovovýroba, zámečnická výroba, zámečnictví: -mříže -pojízdná a rolovací vrata -zámky, kování -spojovací materiál -činky, dětská vozidla. Práce: -soustružnické. Oprava, servis: -sportovní nářadí -lyže, kola. Služby: -výroba klíčů, klíče -otvírání bytů -broušení -nože, nůžky, brusle.

Výroba: -potrubí a části potrubí -potrubní díly -tlakové nádoby, kolony a reaktory s fluorpolymerovými výstelkami, vhodné proti korozi a pro výrobu vysoce čistých médií. Výstelkování nádob: -fluorpolymerovými deskami -PVDF-polyvinyldenfluorid -E-CTFE-etylenchlortrifluoretylen -FEP-fluoretylenpropylen ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Služby: - opravy zemědělských strojů, techniky - svářečské práce.

Tradice výroby letadel v naší společnosti COMPOSIT AIRPLANES spol. s r.o. se datuje do roku 1991. Od prvopočátku se zabýváme výrobou pevnostních laminátových dílů, se kterými se setkáváme v řadě letadel všech typů a kategorií. Již více než šest let se zabýváme také výrobou lodí, resp. trupů ke katamaránům, které dodáváme několika zákazníků z ...

Projekce, výroba, montáž, servis: - pásové dopravníky - řetězové dopravníky - válečkové dopravníky - redlery (redlerové dopravníky) - pohony dopravníků - ocelové konstrukce - vyhrnovací a shazovací vozy Projekce a montáž: - všechny typy výtahů do 10 tun hydraulické, lanové, řetězové. - zdvižné plošiny Fakturační ...

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Montáž, čištění, rekonstrukce, opravy: - výtahové šachty.