CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Komplexní zemědělské služby: - Služby rostlinné výroby: nákup a prodej zemědělských komodit / posklizňová úprava zemědělských komodit a skladování / prodej přípravků na ochranu rostlin / poradenství pro zemědělské prvovýroby - Služby živočišné výroby: výroba krmných směsí pro drůbež, prasata, skot a ostatní hospodářská zvířata / porážka drůbeže ...

Divize zemědělské techniky - prodej a servis ZT značek John Deere, JCB, HORSCH, KRAMPE. Použité zemědělské traktory John Deere na prodej. Divize Mechanizace živočišné výroby - prodej a servis technologií ŽV, vlastní kovovýroba ocelových konstrukcí a technologií ŽV, projekční činnost, stavby ŽV na klíč, dojírny AGROMILK.

Společnost JEST, s. r. o. zajišťuje zámečnickou činnost.

Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...

Kovovýroba - kovoobrábění, frézování, soustružení, dělení, manipulace. Prodej - kovoobráběcí nástroje - nerezové šroubení EXMAR.

Opravna svařovací a nabíjecí techniky: -obloukové svářečky (trafa, točivé usměrňovače, invertory, MIG, TIG) -nabíječky akumulátorů (klasické, tyristorové, s automatikou a pulzní) -transformátory -elektromagnety.

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž má širší zaměření - hlavní oblastí je montáž, výroba ocelových konstrukcí a hal po celé ČR. Stavební činnost je zaměřena na nové výrobní, průmyslové haly a rodinné domy i rekonstrukce bytových jednotek. Obchodní činnost je zaměřena na prodej hutního, spojovacího materiálu, technických plynů a potřeb pro ...

Nabízíme prodej a servis traktory firem Captain a Solis. Bagry výrobce SUNWARD.

Prodej: - automobilové, motocyklové, průmyslové oleje - maziva, aditiva, autokosmetika, akumulátory Distribuce Castrol, Chevron - Texaco a Total Česká republika.

Pokud hledáte kvalitní oleje a maziva pro vaše vozidlo nebo stroj, pak je firma Hrdlička Oils s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Hrdlička Oils s.r.o. je autorizovaným distributorem produktů Shell, které patří mezi světové špičky v oblasti motorových olejů a maziv. Ať už potřebujete olej pro osobní automobil, motocykl, nákladní dopravu, zemědělství ...

Maloobchod, prodej montáž a servis: -klimatizace.

Služby: -výroba z plastů -výroba krabiček pro zlatnictví -autodoprava.

Služby: - řezání a vysekávání textilu, koženky, plastů - zámečnictví a nástrojařství - nákladní silniční doprava.

Maloobchod, prodej: - zahradní traktory - malotraktory - bubnové sekačky - sekačky s košem.

Prodej, poradenství: -stroje na odkamenění, kypření -zavlažování -sázení, přihnojování, sklizeň -příjem, čištění, třídění -praní a škrábání brambor -náhradní díly.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Strojírenská výroba dle výkresové dokumentace zákazníka, konzultace a poradenství Hlavní aktivity jsou zaměřeny na oblast: -lisovaných a svářovaných dílů -přesných obráběných dílů -výrobků z gumy a plastů -montážních celků -výkovky a odlitky Certifikace dle ISO 9001 a ISO 3834-2

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Výroba, prodej: -konferenční stolek -květinový stolek -dělící stěna -květinový stojan kruhový -rohová polička -stolek pod TV, pod telefon -němý sluha -jídelní stoly, stůl -zahradní nábytek, zahradní lavička a křeslo, stůl -soustružené nohy k nábytku -psací stůl -konferenční stolek atypický -stoličky, lavice -stojany na láhve.

Výroba, opravy laminátových výrobků: -lodě -kádě -žlaby -formy.

Prodej, servis: -zemědělské stroje -rotační brány -půdní frézy -drtiče -mulčovače -secí stroje -pasivní plečky -pluhy -kompaktory -podmítače -shrnovače a obraceče píce -žací stroje diskové a bubnové -teleskopické manipulátory -stavební stroje -míchačky na beton -stavební vrátky -řezačky dlažby a betonu ...

Opravy, servis: -traktory -zadní skříně -hydraulika -rychlostní skříně -přední osy -nakladače. Služby: -renovace náhradních dílů -navařování, soustružení, broušení -rekonstrukce pásových přebíracích stolů na brambory na stoly válečkové -montážní práce -sušky na obilí -bramborárny -zámečnické práce. Výroba: ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové dílce pro nákladní automobily a železniční vagóny.