CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce, výroba, montáž a servis: - chladicí a potravinářské zařízení.

Rytectví, rytec. Řemeslné práce: -rytecké práce do kovů (mosaz, dural, ocel) a plastů Rytí, rytiny na strojích MIMAKI: -štočky především vhodné pro ražbu do kůže např. (diáře, vazba knih, reklamní předměty aj.) -rytiny na ražbu slepotisků -plastové orientační systémy -firemní kovové tabule. Rytiny: -na pečetidla -na ...

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Prodej, e-shop: -hasičská výzbroj a výstroj. -pomůcky pro požární sport. -hasičské vybavení. -ochranné pracovní pomůcky. Služby: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci. -školení, poradenství PO, BOZP. Redakce Hasičské noviny.

Maloobchod: -železářství -kuchyňské potřeby -sklo a porcelán -ledničky

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Prodej: - pobočkové ústředny - rozhlasové ústředny - strukturované kabeláže - CCTV - EZS - BIS

Prodej: - hasičská technika a příslušenství.

Prodej: -počítače-hardware -mobilní telefony a příslušenství.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Maloobchod, velkoobchod, montáž, servis - instalace a opravy elektronických zařízení - realizace slaboproudé elektronické rozvody do objektů. Produkty: - průmyslové kamery, kamera - kamerové systémy - skryté kamery - monitorovací systém, systémy - střežení objektů - IP kamery - domovní alarmy - zabezpečovací systémy, ...

Bola Vám nabízí široký sortiment komponentů měřící a regulační techniky, čerpadel, armatur a servopohonů. Součástí dodávky je i poradenská služba a zaškolení. Sortiment: -ekvitermní a pokojové regulátory, termostaty, termostatické ventily a příslušenství -elektronické a ultrazvukové měřiče tepla a chladu, montážní ...

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Zajišťujeme: - chartery (pronájmy) jachet - týdenní jachtařské kurzy.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Kovovýroba: - kovovýroba na zakázku - soustružnické práce - lisování - obrábění.

Prodej, montáž, servis, oprava: - externí i dílenské, běžné, generální - preventivní údržby a kontroly - servis elektro, plyno, mechanický - výroba nerez prvků dle potřeby - prodej zařízení jednotlivě i celků - projekční i konzultační činnost - prodej příslušenství a doplňků - prodej gastrochemie.

Nabízíme Vám výrobu, dodávku a montáž včetně povrchové úpravy : - hal - vestaveb - hrázněných stěn - mezipater - krovů - nástaveb. Součástí našich dodávek je výrobní projektová dokumentace, komplexní realizace včetně mechanizace, dopravy a lešení. Objem konstrukcí do 300 t. Zakázková výroba technologických celků pro investiční ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.